Català | Castellano RSS
Serveis a Mollet Educació Preinscripció i matrícula escoles bressol municipals

Les escoles bressol municipals

El període per fer la preinscripció a les escoles bressol municipals La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons comença amb les jornades de portes obertes perquè pares i mares coneguin els centres.

En les nostres escoles bressol, l'infant és el principal protagonista del projecte educatiu: té la possibilitat de començar a relacionar-se amb altres nens i també amb el seu entorn, s'obre camí en el món, i l'escola també l'ajuda a descobrir-se a si mateix i a començar a aprendre a conviure amb els altres. És un camí que inicia en el moment d'entrar a l'escola bressol i que anirà fent al llarg de la seva vida, acompanyat dels pares, la resta de família i els educadors.

Les nostres escoles bressol estan concebudes com a centres d'educació integral, és a dir, espais que no només ofereixen serveis per a nens i nenes dels quatre mesos fins als tres anys, sinó que també ofereixen altres serveis adreçats a les famílies.


Jornada de portes obertes

Les jornades de portes obertes us conviden a conèixer les nostres escoles bressol, l'equip de mestres, les instal·lacions i el seu funcionament. Enguany, les dates de portes obertes són:


La Xarranca, dimarts 24 d'abril, a les 10 h (cal trucar en cas de voler fer la visita en aquesta hora) i de 17.45 a 19 h
Passeig Cesc Bas, 3  Tel. 93 579 43 00


Els Pinetons, dimecres 25 d'abril, a les 10 h (cal trucar en cas de voler fer la visita en aquesta hora) i de 17.45 a 19 h
Carrer de Sabadell, 47  Tel. 93 570 83 25


La Filadora, dijous 26 d'abril, a les 10 h (cal trucar en cas de voler fer la visita en aquesta hora)  i de 17.45 a 19 h
Carrer de la Riera, 7-13 Tel. 93 544 54 54
 


Preinscripció i matrícula curs 2018-2019

Es preveu que la preinscripció sigui entre la primera i segona setmana de maig i es formalitzarà  a l'Oficina Municipal d'Escolarització, situada a l'Ajuntament. Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia.


En breu es publicarà tota la informació relativa al procés de preinscripció i matrícula, ja que està pendent d'aprovació i població  la resolució del Departament d'Ensenyament on es regula.
 

Enllaços relacionats

Escoles bressol municipals

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès