Concurs de Fotografies per al Calendari de Mollet 2024 https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Concurs de Fotografies per al Calendari de Mollet 2024

Si fas creacions amb materials reciclats, fotografia-les i podràs contribuir a l’elaboració del calendari de Mollet del Vallès 2024

  • La participació al concurs és gratuïta i oberta a tothom. Les persones interessades a participar-hi poden enviar les seves fotografies fins el dia 22 d'octubre a les 00 h.
  • Cada participant ha d’enviar les seves fotografies a l’adreça electrònica: xarxes@molletvalles.cat
  • En aquesta pàgina trobareu les bases del concurs

                              Cartell del concurs de fotografies

Bases del concurs 

  • INSCRIPCIÓ I PARTICIPACIÓ

La participació al concurs és gratuïta i oberta a tothom. Les persones interessades a participar-hi poden enviar les seves fotografies fins el dia 22 d'octubre a les 00 h.

Cada participant ha d’enviar les seves fotografies a l’adreça electrònica: xarxes@molletvalles.cat

  • PRESENTACIÓ DE LES FOTOGRAFIES 

Es poden enviar totes les fotografies que es desitgi. L’arxiu JPG ha de ser en format horitzontal i amb una resolució de 300 ppp

  • FOTOGRAFIES

Les fotografies han de ser originals i enviades durant el període del concurs. El motiu de la fotografia ha d’estar relacionat amb donar un segon ús als materials, és a dir, creacions fetes amb materials reciclats.

En el cas de sortir persones, caldrà que la persona o tutor si és un menor, signi la cessió dels drets d’imatge

  • PREMI

Un cop finalitzi el termini per enviar les fotografies les compartirem a les xarxes socials i es donarà un termini a la ciutadania perquè pugui votar aquelles que més els agradin.

La votació estarà oberta des del dia 24 a les 10 del matí fins el dia 30 d’octubre a les 10 del matí. Les 12 fotografies que tinguin més ‘likes’ o ‘m’agrada’ seran les imatges que conformaran el calendari 2024 de l’Ajuntament de Mollet. La foto publicada portarà la ressenya amb el nom de l’autor i el títol, si en té.

Les fotografies es compartiran a les xarxes socials per ordre d’arribada.

  • DRETS D'AUTOR

Les fotografies amb més ‘likes’ o ‘m’agrada’ restaran en poder de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, que se’n reserva el dret de reproducció.

  • DRETS D'AUTOR

Us informem que segons el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016, Reglament general de protecció de dades (RGPD), l’Ajuntament de Mollet del Vallès és responsable del tractament de les dades facilitades amb la finalitat de gestionar la participació en el concurs. Així mateix, us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió de dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional que podreu trobar a https://www.molletvalles.cat/nota-legal/.

Dades necessàries per la gestió del concurs, per la publicació a xarxes socials i a la confecció del calendari: Nom i cognoms, adreça electrònica,  fotografia i el seu títol. Aquestes dades no s’enviaran a terceres persones, tret d’obligació legal.

  • ACCEPTACIÓ

L’enviament del correu electrònic amb la fotografia s’entén com l’acceptació de les condicions i el consentiment del tractament de les seves dades personals.

En el cas de persones menors de 14 anys, el pare/mare o tutor/a n’haurà d’autoritzar el tractament de les seves dades personals per a utilitzar-les i fer-ne difusió.

Descarregar les bases AQUÍ

                                 Us animem a participar-hi !

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0