24 anys corrent per Sant Vicenç El 29 de gener, en el marc de la Festa Major d’hivern, tindrà lloc la XXIV Cursa Popular Sant Vicenç, 13è Memorial Jordi Solé Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment que ja és tot un referent esportiu, cultural i popular de la ciutat. Així mateix, per quart any, la cursa també comptarà amb la participació com atletes de membres dels cossos de Seguretat Pública (La Internacional Police Association Vallès Oriental) https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

24 anys corrent per Sant Vicenç

El 29 de gener, en el marc de la Festa Major d’hivern, tindrà lloc la XXIV Cursa Popular Sant Vicenç, 13è Memorial Jordi Solé Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment que ja és tot un referent esportiu, cultural i popular de la ciutat. Així mateix, per quart any, la cursa també comptarà amb la participació com atletes de membres dels cossos de Seguretat Pública (La Internacional Police Association Vallès Oriental)

24 anys corrent per Sant Vicenç.

La cursa consta, com sempre, de dues proves diferents. El recorregut de 10 km serà mixt, amb una part al casc urbà i una altra a Gallecs i la cursa de 5 km, en canvi, serà totalment urbana. La sortida de les proves serà a l’Avinguda del Parc i l’arribada a la Pista Municipal d’Atletisme.

 

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web del Club Atlètic Mollet www.camollet.cat fins al dijous 26 de gener a les 23.59 hores, o quan s’arribi als 1.200 participants. Els i les atletes també poden inscriure’s el mateix diumenge fins una hora abans de la cursa. El preu varia entre els 13 i els 17 euros.

 

El regidor d’Esports, Josep Monràs i Galindo, ha volgut “reconèixer la feina que el  Club Atlètic fa durant tot l’any per promoure l’atletisme i els valors d’aquest esport més enllà de la cursa de Sant Vicenç”. Monràs també ha volgut “agrair i destacar la feina dels voluntaris i les voluntàries que un any més faran possible que aquest esdeveniment esportiu i popular sigui tot un referent per Mollet i fins i tot més enllà de la nostra ciutat”.

 

De la seva banda, per al president del Club Atlètic Mollet, Marcos Venteo, “aquesta cursa és per a nosaltres la cita més important de l’any, i ens satisfà anunciar que en aquests moments ja tenim més de 500 persones inscrites, el que ens fa preveure que tornarem a unes xifres de participació semblants a les que teníem abans de la pandèmia”.  

 

Aquesta edició els i les participants podran recollir el dorsal i la bossa de corredor el divendres 27 de 16 a 21 h i el dissabte 28 de 9 a 20 h a la pista d’atletisme o el mateix dia de la cursa a les instal·lacions de l’Escola Joan Abelló fins mitja hora abans de l’inici. 

Cartell de la cursa 

Etiquetes