Es posa a la venda el llibre “El Joan somia colors”, produït per la Fundació Municipal Joan Abelló Aquest divendres 14 d’abril es posa a la venda el  llibre “El Joan somia colors”, produït per la Fundació Municipal Joan Abelló, amb motiu del centenari de l’artista. Durant aquest any, s’estan portant a terme diferents actes i esdeveniments per reivindicar la figura del pintor. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Es posa a la venda el llibre “El Joan somia colors”, produït per la Fundació Municipal Joan Abelló

Aquest divendres 14 d’abril es posa a la venda el  llibre “El Joan somia colors”, produït per la Fundació Municipal Joan Abelló, amb motiu del centenari de l’artista. Durant aquest any, s’estan portant a terme diferents actes i esdeveniments per reivindicar la figura del pintor.

Es posa a la venda el llibre “El Joan somia colors”, produït per la Fundació Municipal Joan Abelló.

El conte, narrat a través del personatge el gat Pinochio, que dona nom a un quadre de Joan Abelló, explica els fets més significatius de la vida de Joan Abelló, vist des d’un punt de vista infantil. Les autores del conte són Ester Vizcarra (text) i la il·lustradora Mainés Esteve.

Ester Vizcarra és nascuda a Mollet i llicenciada en Ciències de la informació. Ha treballat com a periodista en diversos mitjans. L’any 2017 va publicar el llibre “Enterreu-me en batí i sabatilles”  i el 2021 “Amaga’t dels drons” (Premi Enric Valor de narrativa juvenil).

La il·lustradora Mainés Esteve, amb arrels familiars a Mollet, és educadora social i ho ha compaginat amb els estudis de Belles Arts. Les seves il·lustracions han rebut dos premis Rebost de la Universitat de Vic. Ha treballat com a il·lustradora- investigadora per materials didàctics sobre la memòria democràtica.

El llibre, editat per l’Editorial Mediterrània, es  podrà comprar a partir d’aquest divendres 14 d’abril a la botiga del Museu Abelló, a l’Abacus i a la llibreria l’Illa. També serà distribuït per llibreries de fora de Mollet.  

Signatura de llibres

Les autores estaran firmant llibres el dia 22 d’abril, d’11 a 12.30h al Mercat Municipal de Mollet.

El dia de Sant Jordi, 23 d’abril,  estaran durant tot el matí signant llibres a l’estand  institucional de l’Ajuntament. Per la tarda a les 18.00 a la llibreria la Illa i a partir de les 19.00h a la parada de l’Abacus de Mollet.

El mateix dia de Sant Jordi, a l’estand de l’Ajuntament, la narradora Laura Asensio explicarà el conte. Hi haurà dos sessions a les 11:30h i a les 12:30h.