Horari ampliat i ininterromput per l’Aula d’Estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura Per a molts estudiants les properes setmanes comencen uns dies durs de preparacions d'exàmens. Es per això, que l'Ajuntament de Mollet per tal de facilitar l'estudi a la ciutadania habilita l’aula d’estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé amb un horari ininterromput des de les deu del matí fins les dotze de la nit. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Horari ampliat i ininterromput per l’Aula d’Estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura

Per a molts estudiants les properes setmanes comencen uns dies durs de preparacions d'exàmens. Es per això, que l'Ajuntament de Mollet per tal de facilitar l'estudi a la ciutadania habilita l’aula d’estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé amb un horari ininterromput des de les deu del matí fins les dotze de la nit.

Estudiants.

Des del proper dilluns dia 18 de desembre i fins el 28 de gener la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé estarà oberta de dilluns a divendres de 10 del matí a 12 de la nit en horari ininterromput. D’aquesta manera, i coincidint amb els períodes més forts d’estudi, s’ofereix un espai confortable, fora del seu horari habitual, per tal que els estudiants que ho vulguin puguin fer ús d’aquestes aules per preparar els exàmens.

A més també s’habilita la segona planta com a lloc d’estudi o treball grupal, que en anys anteriors no s’oferia.

Horari de les aules d’estudi del 18 al 28 de gener :

  • Dilluns: de 16 a 0 h
  • De dimarts a diumenge i festius: de 10 a 0 h
  • Els festius 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 de gener no hi haurà servei.
  • Sí hi haurà serveis els festius 6 i 22 ( Sant Vicenç) de gener : de 10 a 0 h
  • El servei de préstec de la Biblioteca romandrà tancat del 23 de desembre a l’1 de gener. El 5 de gener farà horari de 10 a 13.45 h.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Imatges relacionades

Aula d'estudi
Aula d'estudi

Etiquetes