L’Ajuntament ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar L’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als i a les participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el dimecres 22 de març de 15 h a 20 h al Centre Cívic de Lourdes i dilluns 27 de març de 15 h a 20 h al Centre Cultural La Marineta. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L’Ajuntament ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar

L’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als i a les participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el dimecres 22 de març de 15 h a 20 h al Centre Cívic de Lourdes i dilluns 27 de març de 15 h a 20 h al Centre Cultural La Marineta.

Moment d'una formació.
Moment d'una formació

Continuant amb el procés de formació en ressuscitació cardiopulmonar (RCP) i DEA que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa l’any 2014, aquests propers 22 i 27 de març hi hauran nous cursos en els que s’ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com utilitzar un DEA.

Amb aquesta formació també es pretén deixar constància que les tècniques són realment senzilles, animar la ciutadania a perdre la por, desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom i que en aquests casos la pitjor ajuda pot ser no ajudar.

Mollet compta amb 20 desfibril·ladors municipals, als quals cal sumar els 15 que l’any passat es van instal·lar a les farmàcies. 

Les persones que es vulguin apuntar ho poden fer a través de salutpublica@molletvalles.cat  dient nom i cognoms i forma de contactar o trucant al 93 571 95 00 (extensió 9729)

D’altra banda, l’Ajuntament de Mollet també oferirà dos tallers més de formació el 30 de març, però en aquest cas adreçats al personal tècnic municipal.

Mollet ciutat cardioprotegida

Des del maig de l’any passat, Mollet del Vallès forma part del projecte Catalunya, territori cardioprotegit. Mollet és la cinquena ciutat de Catalunya amb les seves farmàcies cardioprotegides a través d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Mollet, la Fundació Barcelona Salut i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona que ha comptat amb la col·laboració de Merck, companyia catalana de ciència i tecnologia amb una important presència a la ciutat. 

DEA2.png

 

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes