Mollet Hub ofereix una cinquantena d’accions adreçades a emprenedors i a empreses Durant aquest últim trimestre de 2023, el Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix per als pròxims mesos prop d’una cinquantena d’accions. Com a novetat, hi haurà l’organització d’una jornada adreçada a persones emprenedores on podran conèixer quatre experiències d'èxit d'emprenedors assessorats des del Mollet Hub, i en col·laboració amb PIMEC, s’ha organitzat pel mes d’octubre un taller adreçat als emprenedors autònoms en relació amb la nova llei i la seva aplicació pràctica. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet Hub ofereix una cinquantena d’accions adreçades a emprenedors i a empreses

Durant aquest últim trimestre de 2023, el Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix per als pròxims mesos prop d’una cinquantena d’accions. Com a novetat, hi haurà l’organització d’una jornada adreçada a persones emprenedores on podran conèixer quatre experiències d'èxit d'emprenedors assessorats des del Mollet Hub, i en col·laboració amb PIMEC, s’ha organitzat pel mes d’octubre un taller adreçat als emprenedors autònoms en relació amb la nova llei i la seva aplicació pràctica.

Formació a les instalacions de Mollet Hub.

Els tallers presencials d’octubre estan enfocats als comerços. Al novembre, a dissenyar, testejar i innovar en els productes i serveis que ofereixen els negocis i el desembre, s’organitzarà una jornada de casos d’èxit i un taller col.laboratiu per afrontar col·lectivament els reptes dels  negocis el 2024.

Entre les formacions en línia, destaquen algunes novetats com ara les relacionades amb la gestió dels actius dels emprenedors, la millora de les actuacions de difusió i de comunicació incorporant noves aplicacions informàtiques i també, la gestió dels processos interns i de  gestió del temps, i de recerca de noves fonts de finançament.

Així mateix, cada setmana s’oferiran sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el seu projecte de negoci o a persones que tenen una idea però no saben com materialitzar-la.

Les inscripcions es poden fer a través de la Xarxa Emprèn, al Mollet Hub (Av. Jaume I, 32) de Mollet del Vallès, info@mollethub.cat , 935705160, WhatsApp (missatge) 679333157.

Tot plegat amb el suport del Departament de Treball i Empresa.

Innovació, emprenedoria i empresa

Inscripcions a través de la pàgina web www.mollethub.cat tant de les accions presencials com online:

Accions en línia al canal de Youtube de MolletHub TV:

Connecta’t en directe en el següent enllaç: http://bit.ly/MolletHub_TV20201

 

      Data                         Formacions i accions online Youtube 

   Formacions HUB 23.png

 

Accions presencials, emprenedoria i de treball col·laboratiu:

 

         Data                        Formació i accions presencials

 Formacions Hub 23. 1.png

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar presencialment al Mollet Hub: Av. Jaume I 32 de Mollet, contactar per WhatsApp 679333158, telèfon 935705160 o a info@mollethub.cat. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.30 a 20h.

Es pot consultar tota la programació a https://www.mollethub.cat/eformacions/ i al perfil d’Instagram @mollethubinnova

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al Desenvolupament Local, pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), i amb el suport del Departament d'Empresa i Treball.

Objectius de Desenvolupament sostenible

Etiquetes