Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Nou servei adreçat al benestar emocional per a joves de Mollet

El programa Escolta Jove té com a objectiu vetllar pel benestar emocional i l’acompanyament vivencial dels i les joves del municipi. El servei, que és una prova pilot de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, està adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys residents o estudiants a Mollet del Vallès i a les seves famílies. El servei i les activitats són totalment gratuïtes

Joventut

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb el projecte Cap Infant Sense Conte

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la iniciativa Cap Infant Sense Conte amb l’objectiu de fomentar l’hàbit i el gust per la lectura des de ben petits i estimular la imaginació i la creativitat dels infants de Mollet. Amb aquest propòsit, el curs 2013 – 2014, dos professors de secundària van iniciar al Vallès Oriental aquest projecte literari amb la publicació del primer conte: El gat Romeu i el bosc màgic. Davant la bona acollida que va tenir, des d’aleshores s’ha publicat un conte cada any fins a arribar a la novena edició d’enguany en la qual es publicarà el conte Compte amb el llop.

Educació

El CIM proposa un seguit de mesures per potenciar la figura i l’obra de Joan Abelló

Els 26 regidors i regidores del setzè Consell Municipal dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), en representació d’uns 620 nens i nenes de 5è o 6è de primària de totes les escoles públiques i concertades de la ciutat i l’EEE Can Vila, han donat a conèixer en el Ple dels Infants, celebrat aquest diumenge, les seves propostes i conclusions dirigides a potenciar la figura i l’obra de Joan Abelló. Aquestes propostes pretenen complementar el seguit d’actes i exposicions que s’estan fent i es faran aquest 2023 per commemorar el centenari del naixement d’aquest molletà il·lustre.

Educació

Una vuitantena de persones participen en una jornada tècnica adreçada a professionals dels espais verds

La Masia de Can Borrell ha acollit aquest divendres la jornada, “Control biològic per conservació: possible aplicació en espais verds”, on s’han explicat algunes de les tècniques que s’utilitzen actualment en el sector agrícola i s’ha posat a debat la possibilitat d’implantar-les en els espais verds urbans. La jornada adreçada a professionals i gestors dels espais verds ha comptat amb la participació de tècnics de l’Ajuntament de Mollet.

Medi Ambient

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves de 35 anys o menys.

Des del 23 de març fins el 5 d’abril està oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a joves que tinguin 35 anys o menys.

Avisos

L’Ajuntament de Mollet sol·licita a la Policia Nacional una oficina permanent per tramitar el DNI

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha enviat una carta a la Direcció General de la Policia on demana una oficina d’expedició de documentació permanent perquè els molletans i les molletanes no s’hagin de desplaçar a d’altres municipis a fer-se el DNI, el Passaport o el NIE. La nova oficina permanent tindria la seu a les dependències de la Policia Municipal de Mollet.

Seguretat Ciutadana

L’Ajuntament de Mollet es torna a adherir a l’Hora del Planeta

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix a la campanya de l’Hora del Planeta que se celebra aquest dissabte 25 de març i apagarà els llums d’alguns dels seus edificis i monuments més emblemàtics entre les 20.30 i les 21.30 h. El propòsit d’aquesta iniciativa és conscienciar a la societat sobre la necessitat d’adoptar mesures per fer front al canvi climàtic amb una apagada elèctrica voluntària durant una hora.

Medi Ambient

El XatGPT i els videojocs, entre les novetats formatives del Mollet Hub d’aquest segon trimestre

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’espai Mollet Hub, ha programat més d’una cinquantena d’accions pel segon trimestre de 2023. Entre d’altres, s’incrementen les accions presencials i els tallers col·laboratius entre emprenedors per impulsar el networking.

Obertura de la primera fira d'orientació educativa 'Mollet t'orienta'

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, i el director dels Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental, Simó López i Xirau han participat a l’acte d’obertura de la fira, `Mollet t’orienta'.  La Fira estarà oberta avui i demà, de 9 a 19 h al Mercat Vell.

Educación

L’Ajuntament de Mollet torna a rebre el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència en la  comunicació pública

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tornat a rebre aquest guardó que entrega la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una puntuació del 98% per l’alta qualitat i transparència de la seva comunicació pública. El consistori rep aquest premi des de 2013.

Acció Institucional

La MITMO arriba a la 16ª edició consolidada en el calendari teatral de Catalunya i d’Espanya

Un total de 17 companyies del territori, nacionals i internacionals, oferiran els seus muntatges a la Mostra Internacional de Titelles de Mollet els dies 31 de març i 1 i 2 d’abril. L’Ajuntament i la companyia molletana Galiot Teatre han reforçat l’aposta per aquest certamen en un any en què es podran veure 25 espectacles i més de 60 representacions.

Cultura