Una Nit amb Abelló Aquest divendres 2 de juny s’escenificarà l’espectacle a l’aire lliure Una Nit amb Abelló coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’estan duent a terme aquest any per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Una Nit amb Abelló

Aquest divendres 2 de juny s’escenificarà l’espectacle a l’aire lliure Una Nit amb Abelló coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’estan duent a terme aquest any per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà.

Una Nit amb Abelló.

Amb aquesta representació, que es farà davant del Museu a les 21 h sota la direcció de Jordi Coromina i Marta Busquets, es donarà vida a les obres del polifacètic pintor i col·leccionista d’art molletà que prendran vida a través dels seus personatges interpretats per Jordi Coromina, Mònica Castro, Blanca Lasobras, Maria Aguilar, Pau Garcia i una vintena d’entitats de la ciutat.  

L’espectacle contemplarà dansa, teatre, recital i música amb un fil conductor recolzat en les interpretacions del pianista molletà Josep Mas Kitflus, que interpretarà partitures que estan al fons del Museu de compositors com ara Enric Granados o Frederic Mompou o pròpies seves que ha composat per Mollet, i amb Jordi Coromina que interpretarà Joan Abelló.

L’esclat final anirà serà a càrrec d’una mostra de la cultura popular molletana amb la presència, entre d’altres, del gegant de Joan Abelló, els castellers o els diables.  

Etiquetes