Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Mollet acull la III Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental.

Mollet acull la III Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental

Aquest divendres s'ha celebrat la III Fira de robòtica educativa i programació: Codebot Vallès a la pista exterior del pavelló de la Riera Seca. El Codebot pretén mostrar i compartir projectes tecnològics entre els diferents centres educatius del Baix Vallès, incentivant el treball competencial amb l'ús de la robòtica educativa i la programació. Hi han participat 20 centres educatius de la zona.

Educació

L’Ajuntament Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina.

L’Ajuntament Mollet instal·larà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en col·laboració amb la Penya Barcelonista de Mollet, instal·larà un any més, una pantalla gegant a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per seguir la final de la UEFA Women’s Champions League 2023, que disputaran el FC Barcelona i el Wolfsburgo el proper dissabte a les 16 h.

Esports

La Festa Verda i de la Biodiversitat arriba el 4 de juny.

La Festa Verda i de la Biodiversitat arriba el 4 de juny

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza, un any més, la Festa Verda i de la Biodiversitat el diumenge 4 de juny de 10 a 14 h, al parc de Can Borrell.  Les activitats que s’organitzen durant la trobada són per a totes les edats i ben diverses amb l’objectiu de mostrar la cara més verda i sostenible de la ciutat.

Medio Ambiente

Una Nit amb Abelló.

Una Nit amb Abelló

Aquest divendres 2 de juny s’escenificarà l’espectacle a l’aire lliure Una Nit amb Abelló coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’estan duent a terme aquest any per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà.

Cultura

Tornen els tallers “Cuina sense pares”.

Tornen els tallers “Cuina sense pares”

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza dos nous taller de ‘Cuina sense pares’ el 13 i 15 de juny. Es tracta de dues sessions adreçades al jovent de 14 a 18 anys que es faran a les instal·lacions del CIRD Joana Barcala. Les inscripcions es poden fer a través de salutpublica@molletvalles.cat.

Salut

Normalitat en l’obertura dels col·legis electorals a Mollet del Vallès..

Normalitat en l’obertura dels col·legis electorals a Mollet del Vallès.

Un total de 37.689 ciutadans/es estan cridats a les urnes aquest diumenge La normalitat ha estat la tònica general en l'obertura dels col·legis electorals aquest matí a Mollet del Vallès. En aquestes eleccions municipals estan cridats a les urnes 37.689 molletans i molletanes amb dret a vot.