Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Efectius de la Policia Municipal.

La Policia Municipal deté una persona com a presumpta autora d’incendis a contenidors de la ciutat

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha detingut aquest dijous al matí una persona com a responsable de cinc incendis continuats a diferents contenidors del barri de Can Borrell. El detingut passarà demà a disposició judicial.

Seguretat Ciutadana

El Mercat Vell acull l’FP Challenge.

El Mercat Vell acull l’FP Challenge

Uns 80 alumnes de diferents àmbits de la Formació Professional de 5 instituts de la comarca s’han enfrontat aquest dimecres al repte de fer propostes de mobilitat eficient per connectar els polígons amb el nucli urbà. Es tracta de la setena edició de l’FP Challenge, un esdeveniment que per primera vegada s’ha fet a Mollet del Vallès.

Educació

Can Gomà.

Comencen les obres d’arranjament de la xarxa de sanejament de Can Gomà

Aquest dijous començaran les obres d’arranjament a l’espai de Can Gomà. Les actuacions tenen per objectiu solucionar els problemes de fuites d’aigües residuals provinents dels lavabos de l'Escola Municipal de Música i Dansa donat que els tubs existents es troben deteriorats.

Obres

Fora Estoc.

Torna el Fora Estoc

Prop d’una cinquantena de parades tornaran a omplir aquest dissabte 2 de març, de 10 h a 20 h, la rambla Balmes, la rambla Fiveller i el carrer Barcelona de Mollet del Vallès en una nova edició de Fora Estoc.

Comerç

Logotip del 8M.

El 8M promou erradicar les desigualtats de gènere amb una vintena d’activitats a Mollet

L’Ajuntament de Mollet i les associacions de dones del municipi han organitzat un seguit d’activitats i la lectura del manifest del 8 de març per commemorar el Dia Internacional de les Dones. La programació busca donar visibilitat a les desigualtats de gènere i avançar per erradicar-les.

Feminisme

Imtge de la Festa de l'arbre.

Torna la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Casal Cultural organitzen la Festa de l’Arbre i la Biodiversitat que tindrà lloc aquest proper diumenge 3 de març a Gallecs (creuant l’autopista per l’accés del C/ Francesc Layret).

Medi Ambient

Fira.

El 6 i el 7 de març s’organitza la segona fira d'orientació professional Mollet t'orienta

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza els propers 6 i 7 de març la segona fira d'orientació professional al Mercat Vell. Sota el títol Mollet t’orienta, la fira té com a objectiu donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i sortides professionals a la ciutat i al territori.

Educació

Cartell anunciador de la donació de banderoles.

El Museu Abelló reparteix les banderoles de l’Any Abelló a benefici de Cáritas

La ciutadania interessada en adquirir les banderoles que s’han penjat per la ciutat de Mollet durant l’Any Abelló poden demanar-les al Museu Abelló. A canvi, hauran de fer una aportació que anirà íntegrament destinada a Cáritas de Mollet del Vallès.

Cultura

Classe de ioga.

Professors de Mollet del Vallès imparteixen classes a Ravensburg

Una delegació formada per 3 docents del departament de llengües del Centre de Formació d’Adults de Mollet del Vallès i una dinamitzadora del Centre de Serveis El Lledoner, s’han desplaçat a Ravensburg, ciutat alemanya agermanada amb Mollet, per impartir classes a l’alumnat de la Volkshochschule (centre d’educació per a adults).

Educació

Taronges recollides.

Les taronges del carrer de Santa Rosa es tornaran a transformar en melmelada

Un any més, l’Ajuntament de Mollet i diversos col·lectius i centres educatius de la ciutat han recol·lectat les taronges amargues dels tarongers del carrer de Santa Rosa per evitar el malbaratament d’aliments. En total s’han recollit 3029 taronges. A partir d’aquí, les taronges es transformaran en melmelada.

Educació

Logo de l'Oficina Local d'Habitatge (OLH).

L’Oficina Local d’Habitatge tramita més de mig miler d’ajuts al pagament del lloguer durant 2023

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha resolt favorablement 414 de les 543 peticions gestionades i tramitades des de l’Oficina Local d’Habitatge (OLH) durant el 2023. El col·lectiu més important de persones demandants té de 36 a 64 anys.

Habitatge