Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

El CEM dedica les seves XXIV Jornades a l’Any Abelló

Coincidint amb l’Any Abelló, el Centre d’Estudis Molletans de l’Ajuntament de Mollet del Vallès dedicarà les seves XXIV Jornades al polifacètic pintor i col·leccionista d’art molletà sota el títol Any Abelló. Centenari del naixement del pintor i col·leccionista molletà. Aquestes jornades formen part del seguit d’activitats adreçades a tots els públics que l’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant la Fundació Municipal Joan Abelló, ha organitzat al llarg d’aquest any per commemorar aquest centenari, reivindicar la figura de l’artista i fer encara més extensible la seva obra.

Cultura

L’Oficina de Rehabilitació Energètica imparteix una xerrada sobre bonificacions fiscals municipals i  convocatòries de subvencions

L’Oficina de Rehabilitació Energètica de l’Ajuntament de Mollet farà una  xerrada el proper dia 13 de Març, a les 19 h a la sala de la capella de la Marineta, adreçada a administracions de finques, comunitats de propietaris i de veïns, empreses instal·ladores i ciutadania en general.

Medi Ambient

Mollet incorpora divuit comerços a la Xarxa de Punts Liles Quotidians

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat aquest dilluns la xarxa local d’establiments que seran Punts Lila Quotidians de Mollet de prevenció de les violències masclistes. Es tracta de comerços de Mollet que esdevindran punts informatius i de referència per a la ciutadania en prevenció i sensibilització envers les violències masclistes. De moment s’han adherit 18 establiments de la ciutat.

Igualtat Dona-Home

L’Ajuntament dona a conèixer les mesures que s’aplicaran davant l’estat d’excepcionalitat per sequera

L’Ajuntament de Mollet del Vallès dona a conèixer les mesures que s’aplicaran a la ciutat per donar compliment a l’estat d’excepcionalitat per sequera decretat per l’Agencia Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, l’Ajuntament ha fet públic un Ban on es precisen aquestes mesures.

Medi Ambient

L’Ajuntament participa a les XXV Trobades Municipals Europees

El 5è tinent d’alcaldessa i regidor de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Josep Monràs i Galindo, ha estat convidat a participar a les XXV Trobades Municipals Europees organitzades per l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional (OEEI), en col·laboració amb la Representació de la Comissió Europea i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Salut

Comencen les obres de transformació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç en zona de vianants

El proper dilluns dia 6 de març comencen les obres de remodelació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç per transformar-la en zona de vianants. El projecte de millora està centrat en seguir amb aquelles actuacions que facin de Mollet una ciutat més saludable, amable i sostenible facilitant la mobilitat a peu.

Obres

Mollet commemora el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb una vintena d’actes

Un any més, l’Ajuntament de Mollet i les associacions de dones del municipi han organitzat un seguit d’activitats i la lectura del manifest del 8 de març per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Enguany la jornada s’emmarca en seguir donant visibilitat a les desigualtats de gènere i avançar per erradicar-les.

Igualtat Dona-Home

L’Ajuntament s’adhereix al Pla de Barris de la Diputació per posar en marxa la iniciativa Estació de França, Mollet, fem vincles

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit al programa de la Diputació de Barcelona Barris i comunitats: motor de transformació social per posar en marxa el projecte Estació de França, Mollet, fem vincles que comportarà un seguit d’actuacions en aquest barri de la ciutat amb l’objectiu de millorar les seves condicions i les de les persones que hi viuen.

Convivència

Mollet acull el V Congreso de Mujeres en el Sector Público- Woman Data Driven

Mollet del Vallès acollirà el divendres 10 de març al Mercat Vell, el V Congreso de la Asociación de Mujeres en el Sector Público. La jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollet, esdevindrà un espai de reflexió i intercanvi d’experiències sobre la importància i la presa de decisions estratègiques basada en l’anàlisi de dades i amb perspectiva de gènere. El congrés també té com a objectiu reforçar les polítiques d’igualtat que impulsen les administracions públiques.

Igualtat Dona-Home