Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Acte d'homenatge amb la presència de l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé  i  la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, “.

Multitudinari acte d’homenatge als molletans deportats als camps nazis

Aquest diumenge, Mollet del Vallès ha acollit un multitudinari acte institucional d’homenatge als molletans deportats als camps nazis que es va fer a la Masia de Can Lledó amb la presència, entre d’altres, dels familiars dels deportats, Jordi Font Agulló, director del Memorial Democràtic, la regidora responsable del Centre d’Estudis Molletans, Estela Mas Cagide, l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé i la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González.

Actes de ciutat

Festa Major de Mollet.

La Festa Major de Mollet nominada a una de les quatre millors festes majors de Catalunya

Aquest dilluns s’ha fet públic que la Festa Major de Mollet està nominada als Premis ARC, atorgats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, en la categoria de millor programació de Festa Major de Catalunya.

Cultura

El regidor de Projectes Europeus i Relacions Internacionals, Raúl Broto Cervera, donant la benvinguda als assistents.

Mollet acull una trobada transnacional del projecte ERASMUS+HOPE

Aquest dijous i demà divendres, Mollet del Vallès acull una trobada del projecte HOPE. Es tracta d’una iniciativa d’Erasmus + finançada per la Unió Europea centrada en la fabricació de cases modulars sostenibles per a persones necessitades, des del seu disseny fins la seva construcció amb fusta. El projecte està format per un total de nou partners de diferents països europeus.

Actualitat

Cartell del Premi Sant Vicenç de Fotografia Sant Vicenç 2024.

El 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 crea una categoria per fer visible el col·lectiu LGTBI

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar en el 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 poden enviar les seves obres a l’organització del certamen fins al 10 de desembre de 2023. La convocatòria, tot un referent cultural a Mollet destinat a aquelles persones aficionades a aquesta disciplina, inclou enguany una categoria dedicada a les persones del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

Cultura

Contenidor en forma de tap ple.

Es recullen prop de 2 tones de taps solidaris a Mollet

Des del passat mes de maig, s’han recollit prop de 2 tones de taps solidaris a Mollet. El projecte va néixer a l’escola d’educació especial Can Vila i s’emmarca dins del projecte d’escola verda del centre. Amb els diners obtinguts s’ha pogut adquirir material sensorial i de psicomotricitat per al CDIAP i per l'Escola d'Educació Especial Can Vila.

Solidaritat i Cooperació

Ple de l'Ajuntament de Mollet.

El ple de l'Ajuntament de Mollet aprova la modificació de les d'ordenances fiscals per l'exercici 2024

El Ple de l’Ajuntament de Mollet ha aprovat aquest dilluns l’actualització generalitzada del 5% de gran part dels impostos, taxes i preus públics municipals i el manteniment de totes les bonificacions socials. Aquesta actualització permet fer front a les despeses derivades de la inflació i la pujada generalitzada de preus. Són unes ordenances fiscals responsables i contingudes, que permeten mantenir els serveis públics que ofereix l’Ajuntament.

Economia

El regidor de Seguretat Ciutadana, Convivència i Mobilitat, Juan José Baños, i l’inspector en cap de la Policia Municipal, José Francisco Muñoz, amb la resta de guardonats dels  III Premios Educa Ciudad Zero).

Doble reconeixement a l’Ajuntament de Mollet per les seves polítiques en seguretat vial

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la seva Policia Municipal, han estat guardonats en el marc dels III Premios Educa Ciudad Zero organitzats per la Associación Internacional de Profesionales para la Seguridad Vial (AIPSEV), per les seves polítiques dirigides a la prevenció de sinistres vials. El dia abans, l’Ajuntament de Mollet rebia un altre reconeixement, en aquest cas, en el marc de la VIII edició dels Premios Nacionales de Seguridad i Educación Viaria para Policias que organitza la Unión Nacional de Jefes de Policías Locales (UNIJEPOL) pel seu programa d’educació en seguretat viària.

Seguretat vial

Ajuntament de Mollet.

La Junta de Portaveus aprova dues declaracions institucionals

La Junta de Portaveus ha aprovat dues declaracions institucionals; una declaració institucional davant la guerra a Gaza i una per commemorar el dia 31 d’octubre el Dia del Record i Homenatge a totes les víctimes del cop d'estat militar, la guerra i la dictadura franquista.

Acció Institucional

alcaldes i alcadesses Arc Metropolità.

Els municipis de l’Arc Metropolità consensuen una aplicació de les Zones de Baixes Emissions amb exempcions i moratòries de caràcter social per no deixar ningú enrere

Garantir una aplicació de les Zones de Baixes Emissions (ZBE) amb mirada social i amb mesures que garanteixin que ningú queda enrere ha estat el principal objectiu dels municipis de l’Associació de l’Arc Metropolità a l’hora de consensuar la implementació d’aquestes zones al seu territori.

Medi Ambient

Policia Municipal de Mollet.

La Policia Municipal identifica a un veí de Mollet que intentava cremar uns contenidors

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha identificat aquesta passada nit un home, veí de Mollet, que intentava calar foc a uns contenidors de la ciutat. La identificació ha estat possible gràcies a la trucada d’un veí. Agents del cos han fet una recerca per la zona i han detectat i identificat a una persona amb les mateixes característiques que havien facilitat els testimonis.

Seguretat Ciutadana