Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Imatge per molts anys.

Arriba una nova edició del Per molts anys!

Del 13 al 20 de maig se celebrarà una nova edició del Per molts anys! L’Ajuntament de Mollet, en col·laboració amb les entitats de gent gran de la ciutat, organitzen durant 8 dies, exposicions, espectacles, tallers, música, teatre, playback, cinema, esport, ball i ràdio. En la realització de les activitats d'aquesta edició del Per molts anys! participen directament més de 400 persones de més de 55 anys. Totes les activitats són gratuïtes. L’aforament dels espais tancats és limitat.

Gent Gran

Treball de Recerca.

Es presenten 6 treballs de recerca d’alumnes de l’INS Gallecs emmarcats en el projecte Estudi En Femení

El projecte Estudi En Femení es contempla a la línia estratègica 5 del III Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i pretén donar visibilitat als treballs de recerca relacionats amb la dona i el feminisme. Enguany es presentaran 6 treballs de recerca d’alumnes de l'INS Gallecs.

Feminisme

Mollet és Fira.

La 10a edició de Mollet és Fira se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de maig

Hi participaran prop de 400 establiments i s’instal·laran més de 150 expositors dels sectors de l’automoció, alimentació, comerç i serveis. Enguany se celebra la desena edició de Mollet és Fira que té com a objectiu dinamitzar i impulsar la millora comercial de Mollet i que la ciutat esdevingui referent i pol d’atracció comercial.

Comerç

Cartell Fira de St Ponç.

42 anys de la Fira de Sant Ponç a Mollet

Aquest dijous 9 de maig se celebrarà la tradicional Fira de Sant Ponç que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD). Un any més, la Rambla es tornarà a omplir de parades amb productes elaborats per les persones usuàries de l’Institut, de 9:30 a 18 h aproximadament.

Diversitat

MolletHub.

L’Ajuntament de Mollet licita la dinamització de l'espai maker del MolletLab

El projecte contempla la contractació d’una empresa encarregada del servei de dinamització pel funcionament i desenvolupament de l’espai maker del MolletLab. Es licita una borsa d’hores que es posaran a disposició d'escoles, persones emprenedores, teixit productiu i empresarial de la ciutat i altres persones que ho sol·licitin. El termini per presentar les ofertes finalitza el 27 de maig

Mollet Hub

Deixalleria municipal.

La deixalleria ofereix compost gratuït en el marc de la Setmana Internacional del Compost

La xarxa comarcal de deixalleries oferirà compost gratuït provinent de les restes orgàniques tractades a la Planta de digestió anaeròbica i de compostatge del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental del 5 a l’11 de maig.

Residus

Foto de la Junta Local de Seguretat.

Els delictes disminueixen a Mollet un 3% durant el 2023 i se situen 13 punts per sota de la mitjana catalana

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha presidit la Junta Local de Seguretat que s’ha reunit aquest divendres. A la reunió hi han assistit Juan José Baños González, regidor de Seguretat Ciutadana, Convivència i Protecció Civil, així com representants de la Delegació del Govern espanyol, del Departament d’Interior de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Nacional, de la Guàrdia Civil i de la Policia Municipal de Mollet del Vallès. Un cop presentades les dades, es confirma que a Mollet els fets delictius segueixen baixant i que la ciutat ja porta 17 anys sense cap accident mortal al nucli urbà.

Seguretat Ciutadana

Imatge d'arxiu de treballs d'asfaltat a Mollet.

L’Ajuntament destina 2,5 milions d’euros en el Pla de Reasfaltat

La planificació de reasfaltats 2024-2027 contempla destinar 2,5 milions d’euros en l’asfaltat d’avingudes i carrers. Es preveu actuar a més de 60.000 m2, a tots els barris de Mollet i, en especial, a les vies principals de ciutat. També hi ha previst destinar entre 50.000 i 100.000 € anuals més a actuacions puntuals en trams on l’asfalt estigui en mal estat de manera localitzada.

Via Pública

Policia Municipal de Mollet.

La Policia Municipal identifica al presumpte autor de  maltractament animal del vídeo difós per xarxes socials

La Policia Municipal de Mollet del Vallès, gràcies a la col·laboració ciutadana, ha identificat al presumpte autor de maltractament animal que apareixia en un vídeo que es va penjar aquest dilluns a diferents plataformes de xarxes socials.

La deixalleria mòbil de Mollet.

Les bonificacions per l’ús de la deixalleria creixen en mig miler de persones respecte de 2022

Un total de 3.099 persones s’han beneficiat de les bonificacions en la taxa de recollida de residus per l’ús de la deixalleria municipal corresponent a 2023. Aquesta xifra supera en unes 500 el total de 2.556 usuàries que ho van fer l’any anterior.

Residus