Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Mollet acull la Fira de Vins amb maridatge

Mollet del Vallès acollirà la Fira de Vins amb Maridatge que tindrà lloc els 24, 25 i 26 de febrer a les rambles Fiveller i Balmes. La Fira està organitzada per L’Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya s. XXI (ADHEC) i SC Produccions amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Actualitat

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, visita l’Ajuntament de Mollet

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González,  ha visitat l’Ajuntament on ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé. Una trobada cordial on han tractat de temes d’interès de la ciutat, sobretot en matèria de justícia.

Acció Institucional

Comencen les obres de condicionament i millora de la plaça Arcadi Viñas

Aquest dimecres, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, inicia les tasques per condicionar i millorar la plaça Arcadi Viñas, al barri de Can Borrell. Les obres, que tenen un termini previst d’execució de 2 mesos i mig aproximadament, comportaran una reforma total de l’espai posant especial èmfasi en la renovació del paviment, de la il·luminació, del mobiliari urbà i de l’accessibilitat, en aquest cas, per tal de suprimir les barreres arquitectòniques.

Actualitat

El Síndic Personer Salvador Rovirosa presenta l’informe de 2022

Salvador Rovirosa Olivé ha presentat l’informe de la seva activitat durant l’any 2022 en un Ple Extraordinari que s’ha celebrat aquest dilluns a l’Ajuntament de Mollet. De l’informe en destaquen les 106 actuacions que ha realitzat l’Oficina del Síndic Personer, un volum similar al de l’any 2021.

Acció Institucional

Èxit de la rua de Carnaval

Aquest passat diumenge ha tingut lloc la rua de Carnaval, el Judici del Carnestoltes i el lliurament dels premis a les comparses i carrosses. En total han participat prop de 700 persones de 9 comparses.

Cultura

Més de 2.000 alumnes de tots els centres de Mollet participaran a la formació Internet Segura i Joves en Risc que imparteix la Policia Municipal

La Policia Municipal arribarà aquest any a tots els centres d’ensenyament de primària y secundaria de la ciutat amb la seva formació Internet Segura i Joves en Risc. La previsió és fer unes 80 sessions amb la participació de més de 2.000 alumnes.

Cultura

Mollet rep, per quart any consecutiu, el màxim reconeixement espanyol per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

La Asociación Española de Fabricantes de Pasta de Papel y Cartón (ASPAPEL) ha lliurat aquest dijous a Madrid els premis Pajaritas Azules 2023 que han distingit 46 ajuntaments pel seu compromís amb el reciclatge del paper i el cartró. Mollet del Vallès ha estat una de les vuit ciutats catalanes premiades (amb Barcelona, el Prat de Llobregat, Lleida, Sant Boi, Castelldefels, Reus i Terrassa ) en rebre el reconeixement. És el quart any consecutiu que ASPAPEL reconeix Mollet amb el màxim distintiu, tres Pajaritas Azules, així mateix també han rebut les tres Pajaritas Azules ciutats com Bilbao, Logroño, Segovia i Saragossa, entre d’altres.

Medi Ambient

L’Ajuntament reserva dos espais perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de la Rua de Carnaval

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reservat dos espais perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir d'una forma més accessible de la Rua de Carnaval. Un dels espais estarà situat a l’avinguda Jaume I - Gaietà Vínzia i un l’altre a l’avinguda Jaume I amb el carrer. Berenguer III.

Cultura

El Síndic Personer presenta l’informe 2022

Salvador Rovirosa Olivé presentarà l’informe de la seva gestió durant l’any 2022 en un Ple Extraordinari que se celebrarà el dilluns 20 de febrer a les 18 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Acció Institucional

Mollet Hub acull una sessió d’anàlisi econòmica organitzada per PIMEC Vallès Oriental

L’espai Mollet Hub acollirà el dijous 23 de febrer la jornada Perspectives econòmiques 2023, organitzada per PIMEC (micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya) en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Aquesta sessió està oberta als emprenedors i emprenedores així com a aquelles empreses interessades a conèixer les perspectives econòmiques del 2023 d’àmbit local i internacional.

Actualitat