Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Imatge aèria de Mollet.

Toc d’alerta dels alcaldes de l’Arc Metropolità sobre la urgència de millorar el finançament dels ajuntaments

Els alcaldes i alcaldesses de l’Associació de l’Arc Metropolità alerten sobre la necessitat urgent de millorar el finançament dels Ajuntaments, un repte que s’hauria d’abordar al més aviat possible partint d’un model concertat entre el Govern de l’Estat, els governs autonòmics i el món local. I és que l’infrafinançament dels municipis ha estat una de les mancances que històricament ha afectat els ajuntaments i a la qual, malgrat les repetides reivindicacions, encara no s’ha donat solució.

Actualitat

Foto de grup del Premi Eines amb els guanyadors i les autoritats.

Els projectes molletans, Green Hospital i les Dones d’Aigua guanyen els Premis Eines 2023

L’Hospital Universitari Mollet, el centre especial de treball Taller Alborada i Bolet ben Fet han estat guardonats en la tercera edició dels premis Eines, que distingeixen activitats de transformació social emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. Els guardons tenen una dotació econòmica de 2.500 euros i s’han entregat aquest dimarts en un acte al Mercat Vell.

Cartell aniversari Ca n'Arimon.

Ca n’Arimon celebra el seu 23 aniversari amb una setmana plena d’activitats

El Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon, de Mollet del Vallès, celebra 23 anys de vida convertint-se en el punt de referència a la ciutat pel que fa a la pràctica de l’esport en general. Per celebrar-ho, s’han organitzat un seguit d’activitats i classes especials durant tota aquesta setmana.

Imatge d’una agent de la Policia Municipal d’esquenes.

La Policia Municipal deté una persona per provocar un accident de trànsit

Una agent de la Policia Municipal de Mollet del Vallès que estava fora de servei va detenir ahir diumenge a una persona que havia provocat un accident de trànsit. El detingut conduïa un vehicle sostret, no portava el permís de conduir i es trobava sota la influència de les drogues.

Seguretat Ciutadana

Instal·lacions del Mollet Hub.

Mollet Hub acull una sessió sobre la Llei d’Autònoms

El dimecres 18 d’octubre, de 9.30 h a 12 h, el Mollet Hub acollirà la sessió informativa “La reforma del sistema de cotització al RETA i la nova modalitat de cotització a la Seguretat Social per a autònoms”, organitzada per PIMEC Vallès Oriental, Micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Mollet Hub

Foto de grup amb l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé i el  president de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia.

L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya distingeix l’Ajuntament de Mollet

El president de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, ha atorgat aquest matí a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, una distinció honorífica de l’Institut per la contribució singular de l’Ajuntament en les funcions de formació, estudi o recerca científica en l’àmbit de la seguretat. A l’acte de lliurament de distincions, que ha coincidit amb l’acte d’inici del curs acadèmic 2023-2024, ha recollit el premi l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé.

Seguretat Ciutadana

Les regidores de Joventut, Infància i Cultura, amb l'alcaldessa i el director de la Xarxa de Viles del Llibre, Enric Bono.

Mollet del Vallès celebrarà el primer Festival Vila del Llibre els dies 21 i 22 d’octubre

Una vintena de carpes ompliran d’activitat literària el Parc de Can Mulà els dies 21 i 22 d’octubre, en la primera edició del Festival Vila del Llibre. Mollet del Vallès és, a hores d’ara, l’únic municipi de les comarques del Vallès integrat en la Xarxa de Viles del Llibre, el circuït de municipis catalans que organitzen activitats al voltant de la cultura i del món del llibre.

Cultura

Salut mental cartell.

Mollet commemora el Dia Mundial de la Salut Mental

El dimarts 10 d’octubre es commemora el Dia Mundial de la Salut Mental amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals i lluitar contra l’estigmatització que pateixen les persones afectades. Mollet se suma, un any més a aquesta jornada amb la lectura d’un manifest a les portes de l’Ajuntament i amb diferents accions i activitats durant tot el mes d´octubre.

El pianista Alexis Pérez, un dels músics participants en l'edició d'enguany del Sona.

El Sona Mollet revalida l’èxit de públic en una edició ampliada

La vuitena edició del Sona Mollet s’ha tancat amb una forta afluència d’assistents en un any en què s’ha passat de 4 a 5 dies. En total, més de 700 persones han assistit als diferents concerts i activitats organitzades. El Festival continua mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia. Tots els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

Cultura

Senyal de zona blava.

Ja es poden recollir els adhesius per aparcar fins a 30 minuts de franc a la zona blava de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès segueix amb les bonificacions per aparcar a la zona blava de la ciutat. En aquest sentit ja es poden recollir els adhesius de la zona blava de la campanya 2023- 2024 a l’Ajuntament, al Centre Cultural la Marineta i al Centre Cívic de Can Borrell. Els adhesius de l’any passat seran vàlids fins el 31 d’octubre.

Empresa