Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

L’atur augmenta un 1,68% a Mollet durant el mes de maig.

L’atur augmenta un 1,68% a Mollet durant el mes de maig

Les dades de l’atur del mes de maig a la ciutat mostren un increment de l’1,68% respecte el mes anterior. Aquestes dades confirmen la tendència a l’alça que s’ha produït als municipis de més població de la comarca i la incidència dels ERO que s’han registrat a diverses empreses ubicades al Vallès Oriental.

Ocupació

El conseller Recoder donarà una resposta als alcaldes de Mollet, Terrassa i Alella a final de mes.

El conseller Recoder donarà una resposta als alcaldes de Mollet, Terrassa i Alella a final de mes

Els tres alcaldes es van reunir divendres passat amb el conseller Recoder, trobada en la qual el conseller es va comprometre a negociar amb la concessionària Abertis i presentar una proposta més concreta durant aquest mes de juny.

Mobilitat

Cloenda de l’activitat del SALC d’aquest any.

Cloenda de l’activitat del SALC d’aquest any

Avui divendres, a les 17.30 hores al Centre Cultural La Marineta, tindrà lloc la festa de cloenda de l’activitat del SALC d’aquest any. El SALC és un programa de suport i aprenentatge de la llengua catalana que organitza l’Ajuntament de Mollet des de fa molts anys i que està inclòs al Pla Educatiu en coordinació amb els centres educatius de la ciutat

Educació

Diumenge se celebra un Ple del Consell dels Infants.

Diumenge se celebra un Ple del Consell dels Infants

En la sessió del diumenge 3 de juny del Ple del Consell Municipal dels Infants hi participaran els 26 alumnes que han estat escollits com a representants dels infants de la ciutat entre els nens i les nenes de 6è de primària de les escoles de Mollet.

Participació Ciutadana

El Ministeri de Justícia i el TSJC responen sobre la possible supressió del partit judicial de Mollet.

El Ministeri de Justícia i el TSJC responen sobre la possible supressió del partit judicial de Mollet

El ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, i el president del TSJC, Miguel Ángel Gimeno han enviat una carta, respectivament, informant a l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, sobre la proposta del CGPJ sobre Demarcació judicial que planteja la possible supressió del partit judicial de Mollet del Vallès.

Acció Institucional

Trobada de l’alcalde amb els veïns a La Marineta.

Trobada de l’alcalde amb els veïns a La Marineta

Ahir a la tarda, l’alcalde, Josep Monràs, es va trobar amb els veïns dels barris dels Col·legis Nous, Centre, Estació del Nord, Estació de França, Calderí i Riera Seca per presentar les línies econòmiques d’acció municipal per a l’any 2012 al Centre Cultural La Marineta. Durant aquesta sessió molts veïns van poder plantejar qüestions diverses que afecten a la ciutat i que l’alcalde va explicar en un ambient distès i de diàleg.

Participació Ciutadana

Campanya per fomentar la recollida selectiva de residus.

Campanya per fomentar la recollida selectiva de residus

Del 21 de maig i fins al 30 de juny s’està duent a terme a Mollet una campanya per al foment de la recollida selectiva dels residus. L’objectiu és informar els ciutadans sobre els hàbits, les eines i els serveis disponibles per reduir al màxim la generació de residus i de separar correctament les diferents fraccions.

Medi Ambient