Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

D’esquerra a dreta: Francisco Amaya, Estela Mas, Salvador Rovirosa, Lluís Martínez i Vicenç Vilà.

Mollet del Vallès celebra el 20è aniversari del Síndic Personer

L’Oficina del Síndic Personer ha presentat aquest dimecres els actes previstos per commemorar el 20è aniversari de la institució que es compleix aquest any. A l’acte hi han assistit l’actual Síndic Personer, Salvador Rovirosa, els anteriors Síndics, Francisco Amaya, Vicenç Vilà i Lluís Martínez i la regidora de Participació Estela Mas Cagide. Durant l’acte també s’ha presentat el Consell d’Assessors del Síndic que està format per els tres síndics anteriors i l’actual i converteix Mollet del Vallès en el primer municipi de Catalunya en crear aquesta figura.

Actes de ciutat

Portada del programa de l'Arts i Escena octubre 2023 / gener 2024.

En marxa la programació de tardor d’Arts i Escena

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. Com és habitual, el programa recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques, les arts plàstiques i les arts musicals adreçades a tots els públics, en aquest cas, entre els mesos d’octubre d’enguany i gener de l’any vinent. Una proposta en la qual el teatre es veu molt reforçat.

Foto de grup amb l'alcaldessa i la regidora i els contractats.

L’Ajuntament de Mollet contracta 22 molletans i molletanes a l’atur a través de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha contractat 22 plans ocupacionals a través del programa ‘Plans Locals d'Ocupació’ de la Diputació de Barcelona.

Ocupació

Logotip de les Ciutats Defensores.

L’Ajuntament de Mollet torna a participar amb el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

En aquesta nova edició del projecte Ciutats defensores dels Drets Humans visitaran les escoles de Mollet la defensora mexicana Diana Damián Palencia el dimarts 3 d’octubre per tractar temes de gènere i migracions, i el defensor xilè maputxe Jorge Weke, el dijous 5 d’octubre, per tractar temes de defensa mediambiental i dels pobles indígenes.

Solidaritat i Cooperació

Formació a les instalacions de Mollet Hub.

Mollet Hub ofereix una cinquantena d’accions adreçades a emprenedors i a empreses

Durant aquest últim trimestre de 2023, el Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix per als pròxims mesos prop d’una cinquantena d’accions. Com a novetat, hi haurà l’organització d’una jornada adreçada a persones emprenedores on podran conèixer quatre experiències d'èxit d'emprenedors assessorats des del Mollet Hub, i en col·laboració amb PIMEC, s’ha organitzat pel mes d’octubre un taller adreçat als emprenedors autònoms en relació amb la nova llei i la seva aplicació pràctica.

Ocupació

Policia Municipal de Mollet.

La Policia Municipal de Mollet premi Nacional pel seu treball i Bones Pràctiques en Seguretat Vial

El jurat de la VIII edició dels Premis Nacionals de Seguretat i Educació Viària per Policies Locals ha reconegut a la Policia Municipal de Mollet del Vallès amb el premi a les Bones Pràctiques en Seguretat Vial. Uns guardons que organitza la Unijepol (Unión Nacional de Jefes de Policías Locales), en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) y la Direcció General de Trànsit (DGT).

Seguretat Ciutadana

alcaldes i alcadesses Arc Metropolità.

Els municipis de l’Arc Metropolità consensuen una aplicació de les Zones de Baixes Emissions amb exempcions i moratòries de caràcter social per no deixar ningú enrere

Garantir una aplicació de les Zones de Baixes Emissions (ZBE) amb mirada social i amb mesures que garanteixin que ningú queda enrere ha estat el principal objectiu dels municipis de l’Associació de l’Arc Metropolità a l’hora de consensuar la implementació d’aquestes zones al seu territori

Medi Ambient

Alcaldessa, Mireia Dionisio, la regidora de Cultura, Mercè Pérez, Marià Villaescusa i Núria Rebull, pares de l’Anna Villaescusa Rebull..

El Sona Mollet s’amplia a 5 dies de concerts

El Sona Mollet, Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, tindrà lloc els dies 4, 5, 6, 7 i 8 d’octubre. Com a novetats, la vuitena edició del certamen tindrà un dia més de concerts i compta amb la col·laboració de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona (MCB), que portarà al carrer un piano de cua perquè tothom qui ho desitgi pugui demostrar les seves habilitats musicals.

Solidaritat i Cooperació

Plaça Mollet del Vallès a Ravensburg.

S’inaugura la plaça Mollet del Vallès a la ciutat agermanada de Ravensburg

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, amb l’alcalde de Ravensburg, Daniel Rapp, han inaugurat aquest cap de setmana una plaça amb el nom de Mollet del Vallès a la ciutat alemanya de Ravensburg. Fa 6 anys que Mollet i Ravensburg són ciutats agermanades.

Acció Institucional

Foto de grup amb els diplomes de Viles Florides.

Mollet segueix encapçalant el rànquing del moviment Viles Florides amb 4 Flors d’Honor

Mollet del Vallès segueix encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor en reconeixement a l'enjardinament, l'ornamentació floral i la cultura del verdor urbà potenciant la biodiversitat. La gala Flors d'Honor 2023 s’ha celebrat a Andorra on s’ha reconegut la feina que porten a terme més de 160 municipis que han format part del moviment en aquesta edició.

Medi Ambient