Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Carnaval a Mollet.

Carnaval a Mollet

A Mollet el Carnaval començarà el proper dijous 3 de març i s’allargarà fins al dimecres 9 de març, dimecres de cendra. La rua de comparses es farà el diumenge 6 de març i acabarà amb el lliurament de premis i el judici del Carnestoltes.

Cultura

El web d’EMFO, una nova eina per facilitar la recerca de feina i la formació laboral.

El web d’EMFO, una nova eina per facilitar la recerca de feina i la formació laboral

L’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ha renovat la seva pàgina web amb l’objectiu de convertir-la en una eina dinàmica i d’actualització immediata que facilita la recerca de feina i de formació laboral.

Ocupació

L'Ajuntament ofereix el GIRO perquè el quart institut pugui començar el proper curs.

L'Ajuntament ofereix el GIRO perquè el quart institut pugui començar el proper curs

Davant el retard de la Generalitat en la construcció del quart institut públic a la ciutat, l ’Ajuntament ha ofert les instal•lacions del Centre Tecnològic GIRO perquè el centenar de nois i noies que l'any vinent hauran de començar el curs ho facin en les millors condicions possibles.

Educació

Inscripcions a les activitats dels centres cívics i culturals.

Inscripcions a les activitats dels centres cívics i culturals

Fins l’11 de febrer està obert el termini d’inscripcions per al segon quadrimestre de la programació de cursos i tallers als centres cívics i culturals. Un cop tancat el període d’inscripcions, es continuaran acceptant inscripcions per aquelles activitats on quedin places lliures.

Cultura

L'Ajuntament presenta la nova pàgina web.

L'Ajuntament presenta la nova pàgina web

L’Ajuntament ha renovat la seva imatge virtual. A partir d'aquesta setmana, el web municipal és nou: més modern, més fàcil i amb moltes més aplicacions per apropar el consistori i la ciutat a totes les persones de Mollet i d’arreu.

Comunicació

Nit de l'Esport 2011.

Nit de l'Esport 2011

El passat 28 de gener, es va celebrar la 18a Nit de l’Esport, un esdeveniment que anualment premia els millors esportistes, equips, clubs i entitats de la darrera temporada.

Esports

Mollet compta amb un nou polígon industrial i de serveis a La Farinera.

Mollet compta amb un nou polígon industrial i de serveis a La Farinera

L’Ajuntament, a través de l’empresa municipal Promosol, ha finalitzat les obres d’urbanització del Polígon Industrial i de Serveis de La Farinera. Es tracta d’un espai de 44.000 m2 d’emplaçament estratègic, integrat a la ciutat i amb una immillorables connectivitat viària.

Empresa

Del 14 al 25 de febrer, període de preinscripció escolar.

Del 14 al 25 de febrer, període de preinscripció escolar

El Departament d’Educació de la Generalitat ha fet públiques les dates de preinscripció escolar per a primària i secundària de cara al curs 2011-2012. La preinscripció al segon cicle d'educació infantil, educació primària i ESO es podrà fer del 14 al 25 de febrer.

Educació