Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Protecció Civil incorpora dues noves motocicletes.

Protecció Civil incorpora dues noves motocicletes

Aquesta setmana l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha incorporat dues motocicletes noves i logotipades com a servei d’emergències de Protecció Civil de Mollet. Els vehicles estan equipats amb els corresponents dispositius d’emergències acústics i lluminosos i, incorporen igualment un casc amb logotips. Són vehicles que aportaran al cos d’emergència una millora en la seva mobilitat i resposta a la ciutadania.

Seguretat Ciutadana

Bandera de la Unió Europea.

L’Ajuntament de Mollet liderarà una xarxa europea amb l'objectiu de promoure la Inclusió Digital

La xarxa DIGI-INCLUSION té com a objectiu impulsar la inclusió digital no només atorgant accés a la tecnologia, sinó permetent que les persones desenvolupin les habilitats necessàries i adquireixin el poder suficient per aprofitar al màxim les oportunitats que ofereix el món digital

Acció Institucional

Fotografia de l'arbrat del carrer d'Emili Ninou.

Comencen les obres de reurbanització i substitució de l'arbrat al carrer d’Emili Ninou

El proper dilluns 25 de setembre començaran les obres de reurbanització de la vorera i substitució de l’arbrat del carrer Emili Ninou, al barri de Santa Rosa. La durada prevista dels treballs és d’un mes i mig i les obres tenen un pressupost de 95.779,43 €.

Ràdio Mollet estrena programació 2023-24.

Ràdio Mollet estrena programació 2023-24

El proper dilluns, 25 de setembre, Ràdio Mollet inicia una nova temporada amb la incorporació de diferents programes. Entre les principals novetats d’aquesta nova temporada hi ha dos programes musicals, un nou espai protagonitzat i dedicat als i a les joves i un altre on es parlarà de temes diversos en profunditat.

Comunicació

Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet.

Una xerrada i una exposició sobre el transport públic, actes centrals de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023 a Mollet

Aquest dimarts obre les portes l’exposició ‘El transport públic ens dóna més’ que es podrà visitar fins el 28 de setembre al Centre Cívic de Can Borrell. Aquest és un dels dos actes que es faran a Mollet coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2023, que té lloc fins el 22 de setembre. L’altre acte serà la xerrada, "Mobilitat sostenible, una necessitat ambiental i econòmica”.

Medi Ambient

El Museu Abelló inaugura l’exposició Abelló, un paisatge imaginari.

El Museu Abelló inaugura l’exposició Abelló, un paisatge imaginari

L'exposició, que s’inaugura aquest dissabte 16 a les 19 h, s’emmarca en les diferents activitats que s’estan celebrant enguany per commemorar el centenari del naixement de l’artista molletà. En aquest cas a través de la mirada del duet d’artistes contemporanis Varvara & Mar que després de la seva residència al museu i al centre de documentació l’estiu del 2022, han connectat amb l’obra i la vida d’Abelló, i així ho reflecteixen en les obres d’aquesta mostra. A més, es dona la circumstància que un dels artistes, Mar Canet, nascut a Mollet del Vallès, recorda la influència d’Abelló en la seva ciutat natal.

Cultura

Mollet amb les víctimes del terratrèmol del Marroc.

Mollet amb les víctimes del terratrèmol del Marroc

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat destinar 10.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), del que en forma part, per col·laborar en la campanya adreçada a donar suport a les víctimes i a pal·liar els efectes que ha provocat el sisme del 8 de setembre que ha afectat el Marroc. D’aquesta manera, Mollet respon a la Crida d’Emergència per a la Població Víctima del Terratrèmol del Marroc que ha adreçat el Fons Català als ajuntaments i a les institucions supramunicipals per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

Solidaritat i Cooperació

En marxa les obres de rehabilitació de la façana de La Marineta.

En marxa les obres de rehabilitació de la façana de La Marineta

Aquesta setmana han començat les obres de rehabilitació de la façana del Centre Cultural La Marineta. Els treballs, que tindran una durada aproximada de 2 mesos, contemplen actuacions en la totalitat de la façana, les finestres i la fusteria exterior. El cost de les obres és de 70 mil euros.

Obres

S’obre la consulta prèvia per modificar l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia.

S’obre la consulta prèvia per modificar l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obrirà el període de consulta pública prèvia a la modificació de l'ordenança municipal de tinença d’animals de companyia. L’objectiu d’impulsar aquesta ordenança és buscar una solució a l'impacte que tenen els orins de gossos sobre la neteja i mobiliari urbà. El procés participatiu estarà obert fins el 15 d’octubre i les aportacions es poden fer a través del següent enllaç:  https://participa311-mollet.diba.cat/processes/ordenances-animalsdecompanyia

Comencen les obres de reurbanització i substitució de  l'arbrat al carrer d’Emili Ninou.

Comencen les obres de reurbanització i substitució de  l'arbrat al carrer d’Emili Ninou

El proper dilluns 25 de setembre començaran les obres de reurbanització de la vorera i substitució de l’arbrat del carrer Emili Ninou, al barri de Santa Rosa. La durada prevista dels treballs és d’un mes i mig i les obres tenen un pressupost de 95.779,43 €.

Obres

Comencen les obres d’implementació d’un carril bici segregat a l’Avinguda Rivoli.

Comencen les obres d’implementació d’un carril bici segregat a l’Avinguda Rivoli

La setmana que ve començaran les obres d’implementació d’un carril bici segregat a l’Avinguda Rivoli en el tram entre el carrer Sabadell i l’accés a l’aparcament del camp de futbol municipal dels Germans Gonzalvo. Una actuació finançada amb els fons europeus Next Generation que té com a objectiu fomentar el transport sostenible, ampliar la xarxa de carrils bici de la ciutat i fer més segura la convivència entre bicicleta i els vehicles.

Mobilitat