Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

La Policia Municipal de Mollet denuncia més de 300 conductors de patinets per no respectar les normes de circulació

La Policia Municipal de Mollet del Vallès va denunciar 320 conductors de vehicles de mobilitat personal, principalment patinets, i 29 bicicletes durant 2022 per no respectar les normes de circulació.

Seguretat vial

El Ple Municipal acorda incrementar la taxa a les entitats financeres per l’ocupació que fan de la via pública amb els caixers automàtics

El Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ha aprovat per unanimitat la modificació de les tarifes de la taxa per l’ocupació de la via pública amb caixers automàtics per part d’entitats financeres i d’estalvi.

Acció Institucional

Èxit d’assistència al Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet

El Parc de les Pruneres es va omplir de públic de totes les edats durant la primera edició del Sound Park Festival. El primer festival de música electrònica a Mollet es va celebrar dissabte de 12 a 21 h amb la participació de 7 artistes de la ciutat i de la comarca, repartits en 6 actuacions diferents.

Joventut

La XXX Nit de l’Esport reconeix els i les millors esportistes de Mollet

El Teatre Can Gomà ha acollit la Nit de l’Esport, una festa que enguany compleix els 30 anys i en la que s’ha reconegut els i les esportistes, equips i entitats que han destacat al llarg de la temporada 2021-2022 ja sigui pels seus èxits o per la promoció de l’esport local. El jurat ja ha donat a conèixer els i les finalistes d’una edició que per celebrar els seus 30 anys ha incorporat un premi especial coincidint amb aquest aniversari.

Esports

Es posa en marxa la programació d’hivern - primavera d’Arts i Escena amb una oferta de primer nivell

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. Com és habitual, el programa recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques, les arts plàstiques, arts musicals i arts visuals adreçades a tots els públics, en aquest cas, entre els mesos de febrer i maig.

Cultura

L’Ajuntament posa en marxa quatre oficines electròniques en diferents punts de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa quatre oficines electròniques a través de les quals la ciutadania podrà fer diferents tràmits i gestions amb l’Ajuntament. El propòsit és seguir oferint un servei públic més proper, àgil i més transparent.

Actualitat

L’Ajuntament organitza un taller de suport emocional als cuidadors de persones dependents

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través dels Serveis Socials, ha organitzat un  taller adreçat als cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència. Aquestes trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i tenen com a objectiu crear un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals.

Benestar Social

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 de l’Ajuntament de Mollet

El dimecres 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2022-23 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 13 de febrer al 12 de juny. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet al web https://civic.enginydigital.cat/Mollet/.

Cultura

Ràdio Mollet premia amb el Micròfon de l’Any la cineasta Neus Ballús i amb la Notícia de l’Any als Castellers de Mollet

La Festa de la Ràdio, celebrada aquest passat diumenge, ha premiat la cineasta molletana Neus Ballús amb el Micròfon de l’Any i als Castellers de Mollet amb la Notícia de l’Any. Es tracta dels premis més destacats que atorga l’emissora municipal Ràdio Mollet coincidint amb Sant Vicenç, el patró de la ciutat i el seu 42è aniversari.

Comunicació