Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

La Fira d’Artesans de Mollet arriba a les 90 parades en una 39a edició força renovada.

La Fira d’Artesans de Mollet arriba a les 90 parades en una 39a edició força renovada

Els carrers del nucli antic de Mollet acolliran la 39a edició de la Fira d’Artesans del 15 al 17 de setembre. La fira, una de les més visitades i prestigioses de Catalunya, comptarà amb un total de 90 parades d’autèntics productors artesans, en una de les edicions més participatives. La inauguració és farà divendres 15 a les 19 h al Centre Cultural La Marineta.

Cultura

L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per al foment de la rehabilitació i de l’adopció de mesures d’eficiència energètica.

L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per al foment de la rehabilitació i de l’adopció de mesures d’eficiència energètica

Les subvencions es dirigeixen a diferents tipus d’actuacions per fomentar la conservació, la rehabilitació i la millora de l’accessibilitat i de l’eficiència energètica d’habitatges, d’edificis d’habitatges i de locals o edificis propietat d’entitats sense afany de lucre ubicats a Mollet del Vallès.

El 18 de setembre s’obren les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24.

El 18 de setembre s’obren les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes, ha organitzat unes 180 activitats, cursos i tallers adreçats a totes les edats i per a tots els gustos. Les activitats es fan als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona de Mollet del Vallès i es poden consultar a www.molletvalles.cat

L’Ajuntament licita dues actuacions en dos espais educatius de la ciutat.

L’Ajuntament licita dues actuacions en dos espais educatius de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tret a concurs públic dos projectes d’obres que afecten a dos centres educatius de la ciutat. En concret s’ha tret a licitació la rehabilitació de la coberta del gimnàs de l’escola Can Besora i les reparacions de baixants i execució de l’escomesa de l’edifici de Can Gomà.

Educació

7.146  alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre.

7.146 alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre

Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària tornen a les classes el proper 6 de setembre. Aquest és un curs es manté l’avançament de les classes amb la novetat que l’alumnat de secundària començarà classes el mateix dia que l’alumnat d’infantil i primària. Així mateix, al llarg d’aquest curs i durant aquest estiu, s’han dut a terme un seguit d’actuacions de reparació i millora als centres públics de la ciutat. En total, aquestes actuacions han tingut un pressupost de més de 540.000 €.

Educació

La Festa Major torna a omplir els carrers i les places de Mollet del Vallès.

La Festa Major torna a omplir els carrers i les places de Mollet del Vallès

La Festa Major de Mollet 2023 ha tornat a omplir de gom a gom els carrers, parcs, places i els espais de Mollet del Vallès que des del 14 fins al 22 d’agost han acollit prop d’un centenar d’activitats adreçades a tots els públics. L’èxit de participació també s’ha posat de manifest amb el fet que les activitats i els concerts que s’han dut a terme al Parc de Can Mulà han omplert el seu aforament tots els dies amb l’assistència de milers de persones i que totes les entrades d’aquelles activitats que han estat de pagament s’han exhaurit.

Cultura

Suspès el piromusical de la Festa Major a causa del risc extrem d’incendis.

Suspès el piromusical de la Festa Major a causa del risc extrem d’incendis

Desprès que la Generalitat de Catalunya hagi activat el nivell 3 del Pla Alfa davant el risc molt alt- extrem d'incendis en molts indrets de Catalunya, entre els quals es troba Mollet del Vallès, l’Ajuntament s’ha vist obligat ha suspendre el piromusical previst per a demà dimarts 22 d’agost a les 22 h.

El servei de bus durant les nits de Festa Major serà gratuït i amb servei de parada a demanda.

El servei de bus durant les nits de Festa Major serà gratuït i amb servei de parada a demanda

L’Ajuntament de Mollet ampliarà, un any més, l’horari del bus urbà en franja nocturna durant els dies de Festa Major. Serà gratuït i funcionarà del dissabte 19 al dimarts 22 d’agost, amb un vehicle de la línia L-1 que farà el recorregut habitual (incloent-hi tots els trajectes del barri de Lourdes).

Mobilitat