Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Es presenta el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica que se celebrarà a Mollet el dia 28 de gener en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç. El Festival és una iniciativa juvenil impulsada pel jove Víctor Rues, dj i productor musical de Mollet.

Joventut

L’Aparador del Museu Abelló acull l’exposició Els quaderns de la Casa de Maru Godas

A partir d’aquest dijous 19 de gener l’Aparador del Museu Abelló acull la nova exposició i nou cicle Els quaderns de la Casa de la il·lustradora i dibuixant autònoma establerta a Barcelona Maru Godas. En aquesta intervenció, l’artista intenta reflectir les connexions que li ha transmès La Casa del Pintor on s’ha desplaçat per dibuixar. La iniciativa és la cinquena intervenció del cicle Diàlegs amb Abelló amb el qual l’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant la Fundació Municipal Joan Abelló, vol homenatjar al mestre coincidint amb el seguit d’actes i exposicions que s’han organitzat per commemorar el centenari del seu naixement.

Cultura

Ja es coneixen els i les finalistes de la Nit de l’Esport 2023

El Teatre Can Gomà, un any més, acollirà la Nit de l’Esport, una festa que enguany compleix els 30 anys i en la que es reconeix els i les esportistes, equips i entitats que han destacat al llarg de l’any anterior ja sigui pels seus èxits o per la promoció de l’esport local. El jurat ja ha donat a conèixer els i les finalistes d’una edició que per celebrar els seus 30 anys incorpora un premi especial coincidint amb aquest aniversari.

Esports

24 anys corrent per Sant Vicenç

El 29 de gener, en el marc de la Festa Major d’hivern, tindrà lloc la XXIV Cursa Popular Sant Vicenç, 13è Memorial Jordi Solé Tura. L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, organitzadors de la cursa, han presentat aquest esdeveniment que ja és tot un referent esportiu, cultural i popular de la ciutat. Així mateix, per quart any, la cursa també comptarà amb la participació com atletes de membres dels cossos de Seguretat Pública (La Internacional Police Association Vallès Oriental)

Esports

L'Ajuntament de Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l'obertura de l’escola Joan Abelló

A partir d’aquest divendres, l’escola Joan Abelló obrirà el seu pati perquè la ciutadania en faci ús. D’aquesta manera se suma a les escoles Joan Salvat Papasseit, Col·legis Nous i Sant Jordi. L’obertura dels patis més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del projecte Pla Educatiu Entorn amb l’objectiu que tots els molletans i molletanes aprofitin aquests espais escolars per esbargir-se.

Educació

Es lliuren els premis del 28è Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2023

El jurat del 28è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2023 ha fet públic el veredicte d’aquesta edició en la que s’han presentat 206 fotografies d’autors i autores de Mollet del Vallès i d’arreu de l’Estat. Un cop fet públic el veredicte, les fotografies estaran exposades al Centre Cultural La Marineta fins el 31 de gener.

Mollet celebra la Festa Major de Sant Vicenç

Fins el 29 de gener, Mollet del Vallès viurà la Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç, patró de la ciutat. Hi ha programats una trentena d’actes i activitats variades i adreçades a tots els públics. Destaquen la presentació de la 38ena edició de la revista Notes, la Festa de Ràdio Mollet, la Nit de l’Esport,  la Cursa de Sant Vicenç o la primera edició del Sound Park Fest, entre d’altres. Una Festa Major on tenen especial protagonisme les entitats de cultura tradicional al carrer amb la Cercavila de Gegants i del Bestiari molletà i l’Espectacle de Foc.

Cultura

L’atur segueix reduint-se a Mollet

Un mes més, les dades de l’atur segueixen sent positives a la ciutat de Mollet del Vallès. El passat mes de desembre, l’atur s’ha reduït en 24 persones, situant el nombre de persones desocupades en 2.746, un 0,87 % menys que el mes anterior.

Ocupació

S’obre la convocatòria de Feminartist 2023

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obre, un any més, la convocatòria d’arts visuals i musicals per a l’exposició col·lectiva Feminartist 2023. La convocatòria estarà oberta des d’avui i fins el 13 de febrer. La mostra tindrà lloc del 2 al 31 de març al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala, amb motiu del Dia internacional de les dones el 8 de març.

Igualtat Dona-Home

Recicla el teu arbre i plantes de Nadal!

A partir de dilluns 9 i fins el 13 de gener, l’Ajuntament de Mollet del Vallès posa a disposició de la ciutadania el telèfon 93 563 51 16 per comunicar que es volen reciclar arbres o plantes de Nadal que han tingut a casa durant aquestes festes i que no volen conservar, només cal indicar el lloc (carrer, número) on es deixarà i l'Ajuntament ho passarà a recollir.

Medi Ambient

L’Ajuntament reserva un espai perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de la Cavalcada

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reservat un espai perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir d'una forma més còmoda de la Cavalcada de Reis d’aquesta nit. L’espai estarà situat a l’Av. Llibertat amb el carrer Lluís Duran, just al costat de la parada de taxis.

Mobilitat