Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Foto de grup.

Ràdio Mollet premia amb el Micròfon de l’Any la copilot Lorena Romero i amb la Notícia de l’Any les troballes de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç

Ràdio Mollet ha celebrat el seu 43è aniversari amb una nova edició de la Festa de la Ràdio, en la qual s'ha premiat a la copilot de rallies Lorena Moreno amb el Micròfon de l’Any i a les troballes arquelògiques de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç amb la Notícia de l’Any. Es tracta dels premis més destacats que atorga l’emissora municipal Ràdio Mollet.

Actualitat

Logotip de Ràdio Mollet.

Ràdio Mollet ofereix una programació especial per aquestes festes de Nadal i Reis

Ràdio Mollet modificarà la seva programació habitual entre el 25 de desembre i el 7 de gener amb motiu de les festes de Nadal i Reis. Entre les novetats que s’oferiran durant aquestes dates destaca l’especial Joan Abelló. Un somni fet realitat. Es tracta d’un document històric recuperat de la fonoteca de l’emissora sobre la visita guiada que en exclusiva va fer a través de Ràdio Mollet el polifacètic artista molletà pel Museu Abelló pocs dies abans de la seva inauguració. Com és habitual, la programació especial també comptarà amb la retransmissió de la Cavalcada de Reis.

Actualitat

Ràdio Mollet estrena programació 2023-24.

Ràdio Mollet estrena programació 2023-24

El proper dilluns, 25 de setembre, Ràdio Mollet inicia una nova temporada amb la incorporació de diferents programes. Entre les principals novetats d’aquesta nova temporada hi ha dos programes musicals, un nou espai protagonitzat i dedicat als i a les joves i un altre on es parlarà de temes diversos en profunditat.

Comunicació

Ràdio Mollet premia amb el Micròfon de l’Any la cineasta Neus Ballús i amb la Notícia de l’Any als Castellers de Mollet.

Ràdio Mollet premia amb el Micròfon de l’Any la cineasta Neus Ballús i amb la Notícia de l’Any als Castellers de Mollet

La Festa de la Ràdio, celebrada aquest passat diumenge, ha premiat la cineasta molletana Neus Ballús amb el Micròfon de l’Any i als Castellers de Mollet amb la Notícia de l’Any. Es tracta dels premis més destacats que atorga l’emissora municipal Ràdio Mollet coincidint amb Sant Vicenç, el patró de la ciutat i el seu 42è aniversari.

Comunicació