Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Ajuntament.

Mollet aprova un pressupost de 87,1 milions d’euros

El ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat aquest dilluns el pressupost municipal de 2024. Uns comptes que tenen com a objectiu reforçar l’escut social i ampliar els programes de drets socials, incrementar els recursos destinats a garantir el manteniment i la qualitat de l’espai públic, consolidar l’oferta d’activitats culturals i festives a la ciutat i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i fomentar la mobilitat sostenible. En total, 87.147.373,52 €, un 2,94 % més que al 2023.

Reunió Consell Econòmic i Social..

El Consell Econòmic i Social aborda els  reptes econòmics i estratègies en polítiques d’ocupació i formació de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, UGT, CCOO, PIMEC i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès s’han reunit aquest matí en el marc del Consell Econòmic i Social. És la primera de les reunions que es fa coincidint amb l’inici del nou mandat. El Consell Econòmic i Social es va crear al 2018 i té com a objectiu fer propostes en matèria econòmica i social i contribuir a definir el model de desenvolupament econòmic de la ciutat.

Economia

Ple de l'Ajuntament de Mollet.

El ple de l'Ajuntament de Mollet aprova la modificació de les d'ordenances fiscals per l'exercici 2024

El Ple de l’Ajuntament de Mollet ha aprovat aquest dilluns l’actualització generalitzada del 5% de gran part dels impostos, taxes i preus públics municipals i el manteniment de totes les bonificacions socials. Aquesta actualització permet fer front a les despeses derivades de la inflació i la pujada generalitzada de preus. Són unes ordenances fiscals responsables i contingudes, que permeten mantenir els serveis públics que ofereix l’Ajuntament.

Economia

El Ple Municipal acorda incrementar la taxa a les entitats financeres per l’ocupació que fan de la via pública amb els caixers automàtics.

El Ple Municipal acorda incrementar la taxa a les entitats financeres per l’ocupació que fan de la via pública amb els caixers automàtics

El Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ha aprovat per unanimitat la modificació de les tarifes de la taxa per l’ocupació de la via pública amb caixers automàtics per part d’entitats financeres i d’estalvi.

Acció Institucional

Mollet aprova un pressupost de 84,6  milions d’euros.

Mollet aprova un pressupost de 84,6 milions d’euros

El ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat aquest dilluns el pressupost municipal de 2023. Uns comptes que tenen com a objectiu reforçar l’escut social, incrementar els recursos destinats a garantir el manteniment i la qualitat de l’espai públic, ampliar l’oferta d’activitats culturals i festives a la ciutat i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic. En total, 84.634.961,39€ un 16,11% més que l’any 2022.

Actualitat