Ajuntament de Mollet del Vallès

Destaquem

Notícies RSS

Primera trobada participativa

Comença el procés participatiu per elaborar el nou Pla Local de Joventut

Aquest dijous 18 d’abril s'ha fet la primera acció participativa del procés de redacció del nou Pla Local de Joventut de Mollet del Vallès. A partir d’aquí, s’aniran realitzant diferents trobades amb el jovent de la ciutat i d’altres col·lectius per tal d’elaborar un document que sigui l’eina per a definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut a Mollet els propers anys.

Presentació del llibre de Joan Abelló

La Col·lecció Vicenç Plantada dedica el seu darrer volum a la figura de Joan Abelló

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha presentat aquest dimecres el llibre ‘Any Abelló. Centenari del naixement del pintor i col·leccionista molletà’, número 15 de la Col·lecció Vicenç Plantada. Amb la presentació d’aquest volum es tanca la commemoració del centenari del naixement de Joan Abelló i s’obre la celebració dels 25 anys del Museu Abelló i del 15è aniversari de la mort de Jordi Solé Tura.

Moment del taller

La Gasol Foundation promou l’alimentació saludable a les tres escoles bressol de Mollet

La Gasol Foundation, a través del seu projecte PRESAFALÍN, està duent a terme al llarg d’aquest curs 2023 – 2024 un seguit de tallers a les tres escoles bressol de Mollet del Vallès per tal de promoure la salut dels infants i les seves famílies a través de l'apoderament, la promoció d'habilitats, aptituds i coneixements per a l'adopció i manteniment d'hàbits saludables en l'àmbit familiar des de la primera infància. Aquest dimecres, el taller s’ha adreçat a la promoció de l’alimentació saludable.

Veure'n més

Veure'n més

A un Clic

Vols estar al dia de l'actualitat municipal de Mollet?

Segueix-nos a les xarxes socials