Ajuntament de Mollet del Vallès

Destaquem

Notícies RSS

Presentació del llibre de Joan Abelló

La Col·lecció Vicenç Plantada dedica el seu darrer volum a la figura de Joan Abelló

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha presentat aquest dimecres el llibre ‘Any Abelló. Centenari del naixement del pintor i col·leccionista molletà’, número 15 de la Col·lecció Vicenç Plantada. Amb la presentació d’aquest volum es tanca la commemoració del centenari del naixement de Joan Abelló i s’obre la celebració dels 25 anys del Museu Abelló i del 15è aniversari de la mort de Jordi Solé Tura.

Moment del taller

La Gasol Foundation promou l’alimentació saludable a les tres escoles bressol de Mollet

La Gasol Foundation, a través del seu projecte PRESAFALÍN, està duent a terme al llarg d’aquest curs 2023 – 2024 un seguit de tallers a les tres escoles bressol de Mollet del Vallès per tal de promoure la salut dels infants i les seves famílies a través de l'apoderament, la promoció d'habilitats, aptituds i coneixements per a l'adopció i manteniment d'hàbits saludables en l'àmbit familiar des de la primera infància. Aquest dimecres, el taller s’ha adreçat a la promoció de l’alimentació saludable.

Imatge de Sant Jordi

Els llibres, les roses i la música tornaran a ser els protagonistes de Sant Jordi a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i diverses entitats del municipi han organitzat una desena d’activitats per celebrar aquesta Diada i omplir un any més la ciutat de llibres i de roses. Els actes començaran el divendres 19 d’abril i s’acabaran el dissabte 18 de maig amb el lliurament de premis del XXXII Certamen Literari de Sant Jordi.

Veure'n més

Veure'n més

A un Clic

Vols estar al dia de l'actualitat municipal de Mollet?

Segueix-nos a les xarxes socials