Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Foto de grup del Premi Eines amb els guanyadors i les autoritats.

Els projectes molletans, Green Hospital i les Dones d’Aigua guanyen els Premis Eines 2023

L’Hospital Universitari Mollet, el centre especial de treball Taller Alborada i Bolet ben Fet han estat guardonats en la tercera edició dels premis Eines, que distingeixen activitats de transformació social emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. Els guardons tenen una dotació econòmica de 2.500 euros i s’han entregat aquest dimarts en un acte al Mercat Vell.

S’obre la convocatòria dels Premis eines 2023.

S’obre la convocatòria dels Premis eines 2023

S'obre el termini per presentar la sol·licitud als Premis eines 2023 als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local. El termini màxim per presentar les convocatòries és el 16 de juliol i el lliurament de premis serà el 17 d'octubre a Mollet del Vallès.

Concursos i premis

L’Ajuntament presenta la campanya Mercat Zero Envasos.

L’Ajuntament presenta la campanya Mercat Zero Envasos

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa aquesta setmana la campanya Mercat Zero Envasos que es durà a terme al Mercat Municipal els pròxims mesos. L’objectiu és treballar per assolir el repte de reduir l’ús d’envasos de plàstic d’un sol ús i contribuir a disminuir el seu volum i, per tant, la petjada ecològica que provoquen. Aquesta iniciativa comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Aiguaviva.

Comerç

Mollet referma el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Mollet referma el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor del programa Agenda 2030. Objectius de Desenvolupament Sostenible, Josep Monràs i Galindo, han inaugurat aquest dijous l’exposició Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides que acollirà el Centre Cívic Can Borrell fins al 31 de març. La mostra és la primera actuació d’un seguit d’activitats que s’aniran impulsant al llarg d’aquest any.

Actes institucionals

Inauguració de l’exposició “Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides”.

Inauguració de l’exposició “Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides”

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor del programa Agenda 2030. 0bjectius de Desenvolupament Sostenible, Josep Monràs i Galindo, inauguraran el proper dijous dia 16, l’exposició “Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides”, de l’Associació per les Nacions Unides a Espanya. L’exposició l’acollirà el Centre Cívic de Can Borrell.

Acció Institucional