Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Next Generation.

Nova execució del Pla Director de la Bicicleta

Amb l’objectiu de seguir estructurant i planificant la infraestructura ciclista de la ciutat i donar resposta a les necessitats de mobilitat ciclista i de vehicles de mobilitat personal, el 17 de febrer s’iniciaran un seguit d’actuacions de convivència bicicleta – vehicle motoritzat a diferents carrers.

Mobilitat

Arranjament d’una vorera.

Mollet rep 1,6 milions d’euros dels Fons Next Generation per al foment de la mobilitat sostenible

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern espanyol ha fet públic el llistat dels projectes aprovats en la segona convocatòria del programa d’ajuts a municipis per la implementació de la ZBE i la transformació digital i sostenible del transport públic. L’ajuntament de Mollet del Vallès ha rebut 1,6 MEUR per tal d’impulsar el projecte, “Mollet del Valles: cap a una mobilitat sostenible”, per millorar l’accessibilitat de la ciutat i la lluita contra el canvi climàtic.

Mobilitat

Imatge aèria de Mollet.

Comencen les obres de transformació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç en zona de vianants

El proper dilluns dia 6 de març comencen les obres de remodelació de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç per transformar-la en zona de vianants. El projecte de millora està centrat en seguir amb aquelles actuacions que facin de Mollet una ciutat més saludable, amable i sostenible facilitant la mobilitat a peu.

Obres

Persona utilitzant la terminal d’autoservei Instal·lada a l'Ajuntament.

L’Ajuntament posa en marxa quatre oficines electròniques en diferents punts de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa quatre oficines electròniques a través de les quals la ciutadania podrà fer diferents tràmits i gestions amb l’Ajuntament. El propòsit és seguir oferint un servei públic més proper, àgil i més transparent.

Actualitat

Imatge de la nova web.

L’Ajuntament de Mollet estrena nova web

La nova web és més accessible, més innovadora, més funcional i optimitzada per a dispositius mòbils. També s’han posat en marxa aquest dijous els nous portals de la seu electrònica, portal de tràmits i portal de transparència.

Acció Institucional

Cartell de Next Generation.

Comencen les primeres obres finançades amb els fons Next Generation

Aquesta setmana han començat dues de les obres finançades amb els fons Next Generation de la Unió Europea; la millora d’accessibilitat de 97 passos de vianants i el carril bici al polígon Industrial de Can Magarola. Unes primeres actuacions que formen part d’un projecte més ampli de mobilitat que es finançarà amb els més de 2 milions d’euros aprovats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern espanyol.