29è Premi de Fotografia de Sant Vicenç 2024 El Premi de Fotografia Sant Vicenç dona el tret de sortida a la celebració de la Festa Major d'hivern de la ciutat. És un concurs que s'articula al voltant d'un eix comú: Mollet. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

29è Premi de Fotografia de Sant Vicenç 2024

El Premi de Fotografia Sant Vicenç dona el tret de sortida a la celebració de la Festa Major d'hivern de la ciutat. És un concurs que s'articula al voltant d'un eix comú: Mollet.

L'edició 2024 del Premi Sant Vicenç compta amb tres categories diferents: Mollet, temàtica lliure i Mollet amb orgull. La tercera categoria, específica d'enguany, s'ha creat amb la intenció de seguir treballant per aconseguir una ciutat cada cop més inclusiva, diversa i justa, i contribuir a la visibilitat del col·lectiu LGTBI, oferint espais d'expressió on es posin de manifest, amb especial sensibilitat, les diferents maneres de ser i sentir-se.

La inscripció és gratuïta i oberta a tothom. Les persones interessades a participar en la 29ª edició del Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 poden enviar les seves obres fins al 10 de desembre de 2023.

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0