Fira d'Artesans 2023 La Fira d'Artesans de Mollet aplega 90 parades en la 39a edició, que se celebra els dies 15 al 17 de setembre. Enguany, hi ha força renovació, amb 25 parades noves de l'àmbit artesanal i 4 també noves de l'alimentació. L'esdeveniment recupera el carrer de Can Pacià, que havia estat en obres. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Fira d'Artesans 2023

La Fira d'Artesans de Mollet aplega 90 parades en la 39a edició, que se celebra els dies 15 al 17 de setembre. Enguany, hi ha força renovació, amb 25 parades noves de l'àmbit artesanal i 4 també noves de l'alimentació. L'esdeveniment recupera el carrer de Can Pacià, que havia estat en obres.

Els carrers del nucli antic de Mollet acullen la 39a edició de la Fira d'Artesans, que amb 90 parades esdevé una de les més participatives de la seva història. Del total de 90 parades participants, repartides entre els carrers Portugal, Sol, Bartomeu Robert i Can Pacià, 58 són d'artesania i 32 d'alimentació.

En l'àmbit de l'alimentació, torna a haver-hi una parada de cervesa artesana, oli ecològic, mel d'oli o un pastisser dels Països Baixos veí de l'Ametlla del Vallès. De les parades d'artesania n'hi ha de singulars, com roba per a mascotes i accessoris o sabons de Marsella d'una artesana francesa veïna de Creixell.

Totes les parades provenen de les diferents comarques de Catalunya, tret de dues, de les Illes Balears i de Parla (Madrid) respectivament. De Mollet del Vallès n'hi ha un total de 12, 8 d'artesania i 4 d'alimentació.

Programa Fira Artesans 23.jpg

Com a activitat paral·lela, el Centre Cultural La Marineta acull l’exposició Collita. La mostra, que es pot visitar fins al 28 d’octubre, inclou peces d’escultura i cistelleria de Joan Rovira, Tim Johnson i Mònica Guilera. La inauguració és el 15 de setembre, a les 19 h.

La decoració dels carrers de la Fira va lligada a l’Any Abelló en el marc de la commemoració del centenari del pintor i col·leccionista molletà Joan Abelló. Banderoles amb la imatge del sol que identifica la Fira d’Artesans es combinen amb d’altres amb reproduccions de diverses obres de l’artista.

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

13
1