MITMO 2023 La 16ª Mostra Internacional de Titelles de Mollet té lloc els dies 31 de març i 1 i 2 d'abril de 2023. Hi participen 17 companyies vingudes d'arreu amb un total de 25 espectacles diferents i més de 60 representacions i 13 hores d'instal·lacions participatives. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

MITMO 2023

La 16ª Mostra Internacional de Titelles de Mollet té lloc els dies 31 de març i 1 i 2 d'abril de 2023. Hi participen 17 companyies vingudes d'arreu amb un total de 25 espectacles diferents i més de 60 representacions i 13 hores d'instal·lacions participatives.

El rovell de la Mostra són els carrers i places del centre de la ciutat, ja que bona part d'actes i espectacles es fan a l'exterior. A més, hi ha 5 espais escènics d'exterior (inclosos els recorreguts dels espectacles itinerants) i 3 d'interior, als quals s'hi afegeix el Mercat Municipal com a espai complementari. 

Els espectacles itinerants de gran format són, un any més, un dels atractius de la mostra. La MITMO compta, en aquesta ocasió, amb la presència de la companyia belga Les Contes d'Asphaldt, que porta el seu espectacle de xanques amb marioneta de fil i foc Ottfiredt.

La MITMO manté la seva aposta pel públic majoritàriament infantil i familiar, però també hi ha propostes escèniques pensades per al jovent. La nit de dissabte està reservada al públic adult, amb l'espectacle Eco, de la companyia Ymedioteatro de Torreperogil (Jaén).

Com a novetat, l'Espai d'instal·lacions titellaires compta amb la presència d'una companyia nacional convidada, la Companyia Arawake, de Burgos, amb el seu muntatge de titelles de tija amb hologrames TitiriscopioL’oferta es reforça amb les instal·lacions elaborades per la companyia Galiot Teatre, a través de les quals els nens i nenes i les seves famílies podran posar-se en la pell dels titellaires.

Banner_mitmo_640x360.jpg
Consulta la programació clicant sobre la imatge

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0