L'Estenedor al Mercat https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

L'Estenedor al Mercat

"L'Estenedor al Mercat", exposició i joc de llengua al Mercat Municipal de Mollet

Des del 3 de juliol, visita l'Espai del Mercat Municipal de Mollet i busca-hi els cartells del concurs L'Estenedor al Mercat, un joc de llengua amb 20 preguntes diferents.

Estenedor al mercat.jpg

Busca tres solucions de les 20 preguntes que es plantegen i que es poden trobar a l'exposició d'exemplars de L'Estenedor relacionats amb el comerç que hi ha en aquest mateix Espai.

Emplena la butlleta amb tres respostes correctes i diposita-la a l'urna gegant que trobaràs aquí mateix. Pots guanyar un dels dos premis que se sortegen: un àpat per a dues persones o un massatge relaxant per a dues persones.

S'hi podrà concursar des del 3 de juliol fins al 6 de desembre de 2023, a les 11 hores.

L'Estenedor 

L'Estenedor és una publicació digital que va néixer el desembre de 2001 sobre temes de llengua catalana. Es fa conjuntament amb l'Ajuntament de Mollet i des del març de 2014 amb el Centre Especial de Treball Taller Alborada (IMSD). Té el propòsit de publicar o "estendre" consultes que arriben al Servei de Català per compartir-les. En aquesta tria s'han recollit consultes relacionades amb el món del comerç.

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Ofercat de Mollet del Vallès 2023 i és una activitat coorganitzada per l'Ajuntament de Mollet, el Mercat Municipal de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, mitjançant el Servei Local de Català de Mollet el Vallès (CNL Vallès Oriental) i vol contribuir a fomentar l'ús del català en el comerç.

Enllaços relacionats 

Nusos

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
1