Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Cartell anunciador de la donació de banderoles.

El Museu Abelló reparteix les banderoles de l’Any Abelló a benefici de Cáritas

La ciutadania interessada en adquirir les banderoles que s’han penjat per la ciutat de Mollet durant l’Any Abelló poden demanar-les al Museu Abelló. A canvi, hauran de fer una aportació que anirà íntegrament destinada a Cáritas de Mollet del Vallès.

Cultura

Comparsa guanyadora del primer premi local de Carnaval.

Rua de Carnaval 2024

Aquest passat diumenge ha tingut lloc la rua de Carnaval, el Judici del Carnestoltes i el lliurament dels premis a les comparses i carrosses. En total han participat prop de 850 persones a 13 comparses.

Cultura

Portada de la programació de l'Arts i Escena febrer-maig 2024.

Es posa en marxa la programació d’hivern - primavera d’Arts i Escena amb una trentena de propostes de primer nivell

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua impulsant la programació cultural per mitjà del programa de difusió Arts i Escena. Com és habitual, el cicle recull les propostes culturals de diferents disciplines adreçades a tots els públics, en aquest cas, entre els mesos de febrer i maig de 2024.

Cultura

Les noves pantalles LED.

Cinc pantalles LED difonen l’activitat econòmica de Mollet en punts estratègics de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat cinc pantalles LED a diferents indrets de la ciutat que informaran i promouran les activitats comercials i culturals, fires, campanyes i actuacions de desenvolupament econòmic que es duguin a terme al municipi.

Promoció econòmica

Can Mulà.

El Museu Abelló acull l’exposició Estiueig de proximitat on es mostra el llegat arquitectònic dels primers estiuejants a Mollet

L'exposició itinerant Estiueig de proximitat, 1850-1950, dedicada a l'origen i el llegat del primer turisme, arriba al Museu Abelló de Mollet del Vallès. La inauguració será aquest divendres 19 de gener a les 19.30 h i s’estarà al Museu fins al 31 de març. La mostra, coproduïda per la Diputació de Barcelona i els museus d’Arenys de Mar i de la Nàutica del Masnou, presenta un àmbit específic amb objectes de la col·lecció del Museu Abelló i fotografies de les cases d’estiueig de principis de segle de XX. L’entrada és lliure.

Cultura

Signatura del conveni.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i la Fundació Joan Abelló signen un conveni de col·laboració per digitalitzar el fons de l’Associació de Música da Càmera de Barcelona

Aquesta setmana la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i la Fundació Municipal Joan Abelló de Mollet del Vallès han signat un conveni de col·laboració per documentar, digitalitzar i difondre el fons de l’Associació de Música de Càmera de Barcelona.

Cultura

"Ondulacions", fotografia guanyadora de la categoria Mollet.

Es lliuren els premis del 29è Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2024

El jurat del 29è Premi de Fotografia de Sant Vicenç 2024 ha fet públic el veredicte d’aquesta edició en la que s’han presentat 199 fotografies d’autors i autores de Mollet del Vallès i d’arreu de l’Estat. Un cop fet públic el veredicte, les imatges estaran exposades al Centre Cultural La Marineta fins el 17 de febrer.

Cultura

Mollet art 2021.

Torna Mollet Art, una iniciativa adreçada a jovent creador

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Museu Municipal Joan Abelló convoquen Mollet Art 2024, Memorial Cesc Bas. Una convocatòria pública adreçada a joves creadors amb la voluntat de donar suport a l’art més emergent. Enguany, el certamen, té dues modalitats: Mollet Art Museu i Mollet Art Formació. Aquesta edició també aplegarà l’exposició individual de l’artista seleccionada del Mollet Art 2021, Irene Visa.

Cultura

Gegants de Mollet.

Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

Mollet del Vallès viu la seva Festa Major d’Hivern de Sant Vicenç amb una programació que arrenca aquest divendres i arriba fins al 28 de gener. En total, hi ha programats una quarantena d’actes variats adreçats a tots els públics. Destaquen les activitats de cultura popular, la presentació de la revista Notes, el lliurament de la notícia i el micròfon de l’any, 3 grans espectacles, la tradicional Cursa de Sant Vicenç i visites guiades a les restes arqueològiques del voltant de l’esglèsia, entre d’altres.

Cultura