Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa

El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer els cursos i les instal·lacions a les famílies que estiguin interessades a inscriure els seus fills per al curs vinent que com a principal novetat compta la implementació de la tarifació social.

Cultura

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2023-2024.

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2023-2024

Ja ha finalitzat el període de preinscripció i matrícula de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs escolar 2023 – 2024. Un any més, el nombre de places ofertades garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

Educació

L’Ajuntament de Mollet estén la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

L’Ajuntament de Mollet estén la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat estendre la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet a partir del curs 2023– 2024, el que permetrà pagar en funció dels ingressos de cada família.  Aquesta mesura suposa un pas més en l’aposta per l’aplicació de criteris de renda en els preus públics per tal d’avançar en els criteris de justícia social.

Educació

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb el projecte Cap Infant Sense Conte.

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb el projecte Cap Infant Sense Conte

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la iniciativa Cap Infant Sense Conte amb l’objectiu de fomentar l’hàbit i el gust per la lectura des de ben petits i estimular la imaginació i la creativitat dels infants de Mollet. Amb aquest propòsit, el curs 2013 – 2014, dos professors de secundària van iniciar al Vallès Oriental aquest projecte literari amb la publicació del primer conte: El gat Romeu i el bosc màgic. Davant la bona acollida que va tenir, des d’aleshores s’ha publicat un conte cada any fins a arribar a la novena edició d’enguany en la qual es publicarà el conte Compte amb el llop.

Educació

Cartell de Mollet t'orienta.

Obertura de la primera fira d'orientació educativa 'Mollet t'orienta'

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, i el director dels Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental, Simó López i Xirau han participat a l’acte d’obertura de la fira, `Mollet t’orienta'.  La Fira estarà oberta avui i demà, de 9 a 19 h al Mercat Vell.

Educación

El 21 i 22 de març s’organitza la primera fira d'orientació educativa 'Mollet t'orienta'.

El 21 i 22 de març s’organitza la primera fira d'orientació educativa 'Mollet t'orienta'

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb els centres educatius, organitza el pròxim 21 i 22 de març la primera fira d'orientació educativa i laboral al Mercat Vell. Sota el títol, `Mollet t’orienta', el saló té com a objectiu donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i sortides professionals a la ciutat i al territori.

Educació

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !.

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte Menja bé, a Mollet ! Un programa que té com a objectiu promocionar una alimentació saludable, pròxima, sostenible i ecològica en l'àmbit de les escoles, la restauració, els comerços, el Mercat i els equipaments municipals i la comunitat de Mollet en general.

Salut

L’Ajuntament de Mollet reprèn el projecte Entre famílies, amb xerrades i tallers per a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys.

L’Ajuntament de Mollet reprèn el projecte Entre famílies, amb xerrades i tallers per a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reprès les sessions del projecte Entre famílies adreçat a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys d’edat on es parlarà de qüestions relacionades amb l’educació dels seus fills i filles. Es faran vuit sessions repartides entre les escoles Joan Abelló i Col·legis Nous.

Educació

650 alumnes dels instituts de Mollet participen en una formació sobre mobilitat segura.

650 alumnes dels instituts de Mollet participen en una formació sobre mobilitat segura

El programa d’Educació Viària a les Escoles ha incorporat aquest curs una formació específica a l’alumnat de 2n d’ESO sobre mobilitat segura i les normes de circulació que afecten els vehicles de mobilitat personal (VMP) i a les bicicletes. A la primera xerrada han participat 650 alumnes dels instituts de la ciutat.

Educació

L'Ajuntament de Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l'obertura de l’escola Joan Abelló.

L'Ajuntament de Mollet amplia el programa de Patis Oberts amb l'obertura de l’escola Joan Abelló

A partir d’aquest divendres, l’escola Joan Abelló obrirà el seu pati perquè la ciutadania en faci ús. D’aquesta manera se suma a les escoles Joan Salvat Papasseit, Col·legis Nous i Sant Jordi. L’obertura dels patis més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del projecte Pla Educatiu Entorn amb l’objectiu que tots els molletans i molletanes aprofitin aquests espais escolars per esbargir-se.

Educació