Preinscripció i matriculació d’Escoles Bressol Municipals i Jornades de Portes obertes. Curs 2023-2024 https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Preinscripció i matriculació d’Escoles Bressol Municipals i Jornades de Portes obertes. Curs 2023-2024

La ciutat de Mollet del Vallès disposa de tres escoles bressol totalment públiques: La Xarranca, La Filadora i Els Pinetons. Per accedir a una plaça pública, cal participar al procés de preinscripció presentant sol·licitud telemàtica en el termini corresponent.

Presentació de sol·licituds

Enguany, la sol·licitud de preinscripció torna a ser telemàtica. 

Dates de presentació de sol·licituds: del 8 al 19 de maig 2023

Des de l’Oficina Municipal d’Educació (OME), com és habitual, s’oferirà durant tot el procés de preinscripció i matriculació, informació i atenció personalitzada a les famílies que ho necessitin. (93 563 51 25)

Portes Obertes

Amb l’objectiu d’oferir a les famílies informació sobre les tres escoles bressol municipals, s’organitzen les Jornades de portes obertes. Les famílies que així ho requereixin podran fer una visita presencial del 2 al 4 de maig de 2023, de 17.30 a 19 h, trucant del 24 al 28 d’abril de 10 h a 12 h al telèfon de cada escola que es vulgui visitar per a concertar la cita.

També s’ha habilitat un espai a la web municipal per a oferir una alternativa virtual a les portes obertes tradicionals.

Així a https://www.molletvalles.cat/ca/serveis/educacio/escoles-bressol-municipals hi trobareu informació i imatges per poder conèixer el projecte, l’equipament i les propostes de les tres Escoles Bressol Municipals de Mollet.

Calendari del procés

Calendari del procés

Documents relacionats 

Publicacions de l'Ajuntament 

Documents per formalitzar la matrícula

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0