Subvenció IBI per a habitatges amb lloguer social (CONVOCATORIA TANCADA) L’objecte d’aquest ajut és subvencionar una part de l’impost sobre béns immobles IBI d’aquells habitatges que hagin fet un contractes amb lloguer social. La finalitat és contribuir a la mobilització de l’habitatge desocupat i a l’ampliació de l’oferta d’habitatge de lloguer assequible, ja sigui pels propietaris que hagin posat un habitatge a la Borsa de lloguer municipal o pels propietaris d’habitatges que facin lloguers privats per sota dels preus de l’índex de referència preus lloguer. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Subvenció IBI per a habitatges amb lloguer social (CONVOCATORIA TANCADA)

L’objecte d’aquest ajut és subvencionar una part de l’impost sobre béns immobles IBI d’aquells habitatges que hagin fet un contractes amb lloguer social. La finalitat és contribuir a la mobilització de l’habitatge desocupat i a l’ampliació de l’oferta d’habitatge de lloguer assequible, ja sigui pels propietaris que hagin posat un habitatge a la Borsa de lloguer municipal o pels propietaris d’habitatges que facin lloguers privats per sota dels preus de l’índex de referència preus lloguer.

La convocatòria d'aquesta subvenció serà anual i caldrà formalitzar la sol·licitud específica en termini a través de la seu electrònica o presencialment a l’oficina d’atenció al ciutadà OAC.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1