Tramitació d'ajuts al lloguer just L'Oficina Local d'Habitatge ofereix la tramitació d'ajuts al lloguer just segons les convocatòries de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Tramitació d'ajuts al lloguer just

L'Oficina Local d'Habitatge ofereix la tramitació d'ajuts al lloguer just segons les convocatòries de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.

Subvenció del BO lloguer jove. CONVOCATÒRIA TANCADA

El BO lloguer jove són subvencions per facilitar el gaudi d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o cessió d’ús a persones joves amb escassos mitjans econòmics. Les sol·licituds es tramiten i resolen per ordre de presentació al registre (telemàtic o presencial), sempre que la sol·licitud i la documentació estiguin completes i fins a l'esgotament del finançament disponible. En cas que sigui necessària l'esmena de la sol·licitud, s'ha d'entendre com a data de presentació quan es disposi de tota la documentació exigida.