Subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves que tinguin 35 anys o menys Són subvencions destinades a persones que a la data de publicació de la convocatòria (26/02/2024) tinguin 35 anys o menys. El termini de presentació de les sol·licituds comença l’11 de març de 2024 a les 9h i finalitza el 12 d’abril de 2024 a les 15h. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves que tinguin 35 anys o menys

Són subvencions destinades a persones que a la data de publicació de la convocatòria (26/02/2024) tinguin 35 anys o menys. El termini de presentació de les sol·licituds comença l’11 de març de 2024 a les 9h i finalitza el 12 d’abril de 2024 a les 15h.

Per participar en aquesta convocatòria, cal complir els requisits que estableix la base 4 de la Resolució TER/402/2024, siguin titulars d'un contracte d’arrendament o de cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent.

RESOLUCIÓ TER/402/2024, de 14 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació.

RESOLUCIÓ TER/504/2024, de 20 de febrer, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a l’any 2024 per a persones que tinguin 65 anys o més.

Que cal fer per sol·licitar aquesta subvenció

  1. Tramitació telemàtica a traves de tràmits gencat.cat.

 

  1. Tramitació presencial a traves de cita prèvia a l'OLH Ajuntament de Mollet.

 

Quina documentació cal preparar

  • Sol·licitud normalitzada (només tràmit presencial).
  • DNI / NIE / Passaport vigents de tots els membres de la unitat de convivència (només tràmit presencial).
  • Contracte lloguer o de cessió ús.
  • Els rebuts de lloguer o cessió corresponents a l’any 2024 pagats fins a data presentació.
  • Imprès normalitzat amb les dades bancaries del compte que s’ha d’ingressar la subvenció SEPA o certificat de titularitat bancari (banca en línia).
  • En cas de situacions específiques caldrà adjuntar la documentació necessària segons casuística  (veure les bases reguladores).

Per consultes podeu contactar per correu, per telèfon i per WhatsApp:

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1