Oficina de Rehabilitació Energètica (ORE) - Informació general https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Oficina de Rehabilitació Energètica (ORE) - Informació general

OFIS.jpg

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa una oficina destinada a donar informació, orientació i assessorament per a la ciutadania en la tramitació d'ajuts per a la rehabilitació energètica d'edificis i habitatges.

L'Oficina de Rehabilitació Energètica (ORE) està ubicada a les dependències de l´arxiu municipal i per accedir al servei es farà mitjançant cita prèvia.

Contactes 

Telèfons:   

636 141 033  ext. 9631 / 19631          

689 328 289  ext. 9504 / 19504     

Correu electrònic:  oficinarehabilitacio@molletvalles.cat

Cita prèvia amb els serveis municipals   

Cliqueu AQUÍ

Serveis de l’Oficina

Actualment l’Oficina de Rehabilitació Energètica informa de les diverses línies d’ajuts mitjançant el Fons Next Generation per a la rehabilitació energètica i per a la incorporació d’energies renovables al sector residencial. També informa de les bonificacions municipals vigents per aquestes actuacions i participa en la definició i execució de campanyes ciutadanes relacionades amb els àmbits de la transició energètica, així com el disseny i execució d’accions formatives i informatives (tallers, xerrades, jornades,..) dirigides a la ciutadania, la indústria i el comerç de la ciutat.

CASES.png

Més endavant, està previst ampliar la cartera de serveis oferts per l’Oficina, com ara l’atenció al públic a la ciutadania, comerç i indústria, assessorament, estudi i resolució de dubtes en els àmbits de l’eficiència energètica, transició i pobresa energètica, tant en l’àmbit municipal com supramunicipal. S’oferirà un servei gratuït d’acompanyament per a comunitats i particulars que vulguin reduir la despesa energètica de la seva llar.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
6