Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Èxit d’assistència al Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet

El Parc de les Pruneres es va omplir de públic de totes les edats durant la primera edició del Sound Park Festival. El primer festival de música electrònica a Mollet es va celebrar dissabte de 12 a 21 h amb la participació de 7 artistes de la ciutat i de la comarca, repartits en 6 actuacions diferents.

Joventut

Es presenta el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica que se celebrarà a Mollet el dia 28 de gener en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç. El Festival és una iniciativa juvenil impulsada pel jove Víctor Rues, dj i productor musical de Mollet.

Joventut

Supertobogan d’hivern a Mollet

Des d’aquest dilluns 2 de gener està instal·lat al Parc de les Pruneres un supertobogan perquè, petits i grans, puguin gaudir d’un nou espai lúdic i gratuït a Mollet del Vallès durant aquestes festes.

Infantils

Veure'n més

Dades de contacte

Carrer de Cervantes 19-23

616 823 059

joventut@molletvalles.cat

joventut.molletvalles.cat

Sobre el servei

El  portal de referència per a tots aquells temes d’interès jove posant especial atenció a tots aquells elements que facilitin  una emancipació plena, com a col·lectiu, i com a persones dins la societat.

És un recull de  tots els recursos i informacions que ajudaran a la gent jove a conèixer l’oferta disponible  en àmbits molt diversos, com ara, recursos administratius, educatius, de mobilitat, culturals, i d’altres   per a facilitar la presa de decisions.

L’objectiu és garantir, un espai on trobar  els recursos necessaris, tant a nivell informatiu, com administratiu, per ajudar  al desenvolupament i l’emancipació dels i les joves dins la ciutat.