Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet

Aquest divendres, a les vuit del vespre, s’obre la porta de l’Habitació del Farmacèutic 2023. En aquesta vuitena edició de la mostra audiovisual col·lectiva, més d’una quarantena de creadors i creadores, entre estudiants i professionals, donaran a conèixer més de 28 propostes.

Cultura

El Devilfest arriba a la desena edició

El Devilfest arriba a la desena edició

Aquest dissabte, 29 d’abril, l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM), presentarà la desena edició del festival de música mètal, Devilfest. Enguany, no tindrà format de concurs sinó que actuaran bandes que van estar en el pòdium en anteriors edicions i que han evolucionat al llarg dels anys dins del panorama del mètal, tant a nivell nacional com internacional.

Cultura

Veure'n més

Dades de contacte

Carrer de Cervantes 19-23

616 823 059

joventut@molletvalles.cat

joventut.molletvalles.cat

Sobre el servei

El  portal de referència per a tots aquells temes d’interès jove posant especial atenció a tots aquells elements que facilitin  una emancipació plena, com a col·lectiu, i com a persones dins la societat.

És un recull de  tots els recursos i informacions que ajudaran a la gent jove a conèixer l’oferta disponible  en àmbits molt diversos, com ara, recursos administratius, educatius, de mobilitat, culturals, i d’altres   per a facilitar la presa de decisions.

L’objectiu és garantir, un espai on trobar  els recursos necessaris, tant a nivell informatiu, com administratiu, per ajudar  al desenvolupament i l’emancipació dels i les joves dins la ciutat.