Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Torna el Mollet Music Week.

Torna el Mollet Music Week

El festival de música Mollet Music Week tornarà al parc de Ca l’Estrada els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. El certamen arriba amb actuacions de 4 grups punters del panorama musical, un més que l’any passat: El pot petit, Macaco, Miki Núñez i Delafé y las flores azules.

Torna l’Estiu Jove a Mollet.

Torna l’Estiu Jove a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa un any més l’Estiu Jove, un seguit  d’activitats i tallers gratuïts adreçat a joves i adolescents que es duran a terme entre el 26 de juny i el 23 de juliol.

Joventut

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet.

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet

Aquest divendres, a les vuit del vespre, s’obre la porta de l’Habitació del Farmacèutic 2023. En aquesta vuitena edició de la mostra audiovisual col·lectiva, més d’una quarantena de creadors i creadores, entre estudiants i professionals, donaran a conèixer més de 28 propostes.

Cultura

El Devilfest arriba a la desena edició.

El Devilfest arriba a la desena edició

Aquest dissabte, 29 d’abril, l’Associació de Música i Art de Mollet (AMAM), presentarà la desena edició del festival de música mètal, Devilfest. Enguany, no tindrà format de concurs sinó que actuaran bandes que van estar en el pòdium en anteriors edicions i que han evolucionat al llarg dels anys dins del panorama del mètal, tant a nivell nacional com internacional.

Cultura

Nou servei adreçat al benestar emocional per a joves de Mollet.

Nou servei adreçat al benestar emocional per a joves de Mollet

El programa Escolta Jove té com a objectiu vetllar pel benestar emocional i l’acompanyament vivencial dels i les joves del municipi. El servei, que és una prova pilot de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, està adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys residents o estudiants a Mollet del Vallès i a les seves famílies. El servei i les activitats són totalment gratuïtes

Joventut

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves de 35 anys o menys..

S’obre el termini per demanar subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a joves de 35 anys o menys.

Des del 23 de març fins el 5 d’abril està oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a joves que tinguin 35 anys o menys.

Avisos

Èxit d’assistència al Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet.

Èxit d’assistència al Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet

El Parc de les Pruneres es va omplir de públic de totes les edats durant la primera edició del Sound Park Festival. El primer festival de música electrònica a Mollet es va celebrar dissabte de 12 a 21 h amb la participació de 7 artistes de la ciutat i de la comarca, repartits en 6 actuacions diferents.

Joventut

Es presenta el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet.

Es presenta el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el Sound Park Festival, el primer festival de música electrònica que se celebrarà a Mollet el dia 28 de gener en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç. El Festival és una iniciativa juvenil impulsada pel jove Víctor Rues, dj i productor musical de Mollet.

Joventut

Supertobogan d’hivern a Mollet.

Supertobogan d’hivern a Mollet

Des d’aquest dilluns 2 de gener està instal·lat al Parc de les Pruneres un supertobogan perquè, petits i grans, puguin gaudir d’un nou espai lúdic i gratuït a Mollet del Vallès durant aquestes festes.

Infantils