Notícies RSS

Torna el Mollet Music Week

Torna el Mollet Music Week

El festival de música Mollet Music Week tornarà al parc de Ca l’Estrada els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. El certamen arriba amb actuacions de 4 grups punters del panorama musical, un més que l’any passat: El pot petit, Macaco, Miki Núñez i Delafé y las flores azules.

Torna l’Estiu Jove a Mollet

Torna l’Estiu Jove a Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa un any més l’Estiu Jove, un seguit  d’activitats i tallers gratuïts adreçat a joves i adolescents que es duran a terme entre el 26 de juny i el 23 de juliol.

Joventut

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet

8a edició de L’Habitació del Farmacèutic, un gran aparador de creadors i creadores audiovisuals a Mollet

Aquest divendres, a les vuit del vespre, s’obre la porta de l’Habitació del Farmacèutic 2023. En aquesta vuitena edició de la mostra audiovisual col·lectiva, més d’una quarantena de creadors i creadores, entre estudiants i professionals, donaran a conèixer més de 28 propostes.

Cultura

Veure'n més

Dades de contacte

Carrer de Cervantes 19-23

616 823 059

joventut@molletvalles.cat

joventut.molletvalles.cat

Sobre el servei

El  portal de referència per a tots aquells temes d’interès jove posant especial atenció a tots aquells elements que facilitin  una emancipació plena, com a col·lectiu, i com a persones dins la societat.

És un recull de  tots els recursos i informacions que ajudaran a la gent jove a conèixer l’oferta disponible  en àmbits molt diversos, com ara, recursos administratius, educatius, de mobilitat, culturals, i d’altres   per a facilitar la presa de decisions.

L’objectiu és garantir, un espai on trobar  els recursos necessaris, tant a nivell informatiu, com administratiu, per ajudar  al desenvolupament i l’emancipació dels i les joves dins la ciutat.