Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Sessió de PIMEC al Mollet Hub.

Mollet Hub acull una sessió sobre certificats d’estalvi energètic organitzada per PIMEC

El dimarts 13 de febrer, Mollet Hub acollirà una sessió pràctica sobre el sistema de certificats d’estalvi energètic organitzada per PIMEC Vallès Oriental en col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Aquesta sessió està oberta a tots els emprenedors, empreses i autònoms interessats a conèixer el sistema d’aquests certificats. A la sessió hi participaran dos ponents de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

Mollet Hub

Escud de Mollet.

S’aprova una declaració institucional a favor de la continuïtat de la planta de Danone de Parets

A la declaració institucional aprovada per la Junta de Portaveus s’insta a la direcció de Danone que es replantegi el tancament de la planta de producció de Parets del Vallès i garanteixi l’activitat actual que desenvolupa la fàbrica.

Acció Institucional

Acció formativa Mollet Hub.

L’Ajuntament presenta la proposta formativa del 1r trimestre de Mollet Hub

L’Ajuntament de Mollet del Vallès presenta la proposta formativa del Mollet Hub per aquest 1r trimestre de 2024. L’oferta d’aquests tres primers mesos de l’any s’adreça, en general, als nous emprenedors i a empreses que es vulguin consolidar. També s’oferiran sessions de networking i de treball en xarxa.

Educació

Foto de grup amb l'alcaldessa i la regidora i els contractats.

L’Ajuntament de Mollet contracta 22 molletans i molletanes a l’atur a través de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha contractat 22 plans ocupacionals a través del programa ‘Plans Locals d'Ocupació’ de la Diputació de Barcelona.

Ocupació

Formació a les instalacions de Mollet Hub.

Mollet Hub ofereix una cinquantena d’accions adreçades a emprenedors i a empreses

Durant aquest últim trimestre de 2023, el Mollet Hub de l’Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix per als pròxims mesos prop d’una cinquantena d’accions. Com a novetat, hi haurà l’organització d’una jornada adreçada a persones emprenedores on podran conèixer quatre experiències d'èxit d'emprenedors assessorats des del Mollet Hub, i en col·laboració amb PIMEC, s’ha organitzat pel mes d’octubre un taller adreçat als emprenedors autònoms en relació amb la nova llei i la seva aplicació pràctica.

Ocupació

L’atur segueix reduint-se a Mollet, que es converteix en la ciutat de la comarca en crear més ocupació al juny.

L’atur segueix reduint-se a Mollet, que es converteix en la ciutat de la comarca en crear més ocupació al juny

El passat mes de juny, l’atur s’ha reduït a Mollet del Vallès en 89 persones, el que la converteix en la ciutat del Vallès Oriental en generar més ocupació durant aquest mes. En aquests moments, el nombre de persones desocupades és de 2.615 i la taxa d’atur se situa en el 10,32 %. Amb aquestes dades, l’atur encadena a Mollet quatre mesos consecutius de descens.

Ocupació

Més de 270 interaccions entre empreses i candidats en el 1r Speed Dating professional celebrat al Mollet Hub.

Més de 270 interaccions entre empreses i candidats en el 1r Speed Dating professional celebrat al Mollet Hub

Un total de 10 empreses de Mollet i del Baix Vallès, i més de 80 candidats i candidates han participat en aquesta primera edició d’Speed Dating organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO). En total, s’han generat 277 interaccions entre les empreses i els candidats, ja que cadascú s’ha entrevistat amb més d’una empresa.

Ocupació

L’atur segueix reduint-se a Mollet.

L’atur segueix reduint-se a Mollet

Un mes més, les dades de l’atur segueixen sent positives a la ciutat de Mollet del Vallès. El passat mes de març, l’atur s’ha reduït en 24 persones, situant el nombre de persones desocupades en 2.756, un 0,86 % menys que el mes anterior.

Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament atenen més de 5.000 persones l’any 2022.

Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament atenen més de 5.000 persones l’any 2022

L’any 2022, 5.100 persones han rebut suport des dels serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. En total, s'han realitzat 14.948 atencions a la ciutadania, un 21,6% més que l'any 2021, s’han creat 48 nous negocis amb el suport del Mollet Hub i 120 alumnes han finalitzat un certificat de professionalitat. Són dades que es deprenen de la memòria de 2022 de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Ocupació

L’Ajuntament de Mollet contracta 7 persones a l’atur a través del programa Treball als Barris.

L’Ajuntament de Mollet contracta 7 persones a l’atur a través del programa Treball als Barris

L’alcaldessa de Mollet del Vallès i presidenta de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), Mireia Dionisio Calé, ha donat la benvinguda aquest dijous a les 7 persones contractades per l’Ajuntament en el marc del programa Treball als Barris.

Ocupació

L’atur segueix reduint-se a Mollet.

L’atur segueix reduint-se a Mollet

Un mes més, les dades de l’atur segueixen sent positives a la ciutat de Mollet del Vallès. El passat mes de desembre, l’atur s’ha reduït en 24 persones, situant el nombre de persones desocupades en 2.746, un 0,87 % menys que el mes anterior.

Ocupació