Polítiques de gènere, feminisme i Diversitat

Notícies RSS

S’obre la convocatòria de Feminartist 2023

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obre, un any més, la convocatòria d’arts visuals i musicals per a l’exposició col·lectiva Feminartist 2023. La convocatòria estarà oberta des d’avui i fins el 13 de febrer. La mostra tindrà lloc del 2 al 31 de març al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala, amb motiu del Dia internacional de les dones el 8 de març.

Igualtat Dona-Home

Veure'n més

Dades de contacte

Pl. Major, 1

93 571 95 00

Sobre el servei

La Regidoria de Polítiques de Gènere, Feminisme i Diversitat de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, s’encarrega a nivell municipal de vetllar per a la inclusió de la igualtat de gènere en totes les seves dimensions.

L’administració local té un gran protagonisme a l’hora de desenvolupar polítiques de gènere i ha demostrat que la seva proximitat a la ciutadania la converteix en un actor clau per intervenir i implantar polítiques públiques de gènere transversals.

Les polítiques d’igualtat no són un àmbit només de les dones i per a les dones, sinó que són un entorn també per als homes, no binàries i identitats dissidents i, que aquest treball conjunt, ha de ser un dels exemples que hem de llegar a les generacions futures en un nou paradigma de la lluita per a la plena igualtat dels drets de les dones i el col·lectiu LGTBIQ+