Polítiques de gènere, feminisme i Diversitat

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Èxit de participació en el V Congreso de Mujeres en el Sector Público- Woman Data Driven celebrat a Mollet

Èxit de participació en el V Congreso de Mujeres en el Sector Público- Woman Data Driven celebrat a Mollet

Mollet del Vallès va acollir el passat divendres 10 de març al Mercat Vell, el V Congreso de la Asociación de Mujeres en el Sector Público. La jornada, amb el suport de l’Ajuntament de Mollet, va esdevenir un espai de reflexió i intercanvi d’experiències sobre la importància i la presa de decisions estratègiques basada en l’anàlisi de dades i amb perspectiva de gènere. Durant l’acte també es va fer entrega de la I edició dels Premis Mujeres en el Sector Público que es van concedir a dones que hagin destacat professionalment al Sector Públic durant l'any 2022.

Igualtat Dona-Home

Mollet incorpora divuit comerços a la Xarxa de Punts Liles Quotidians

Mollet incorpora divuit comerços a la Xarxa de Punts Liles Quotidians

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat aquest dilluns la xarxa local d’establiments que seran Punts Lila Quotidians de Mollet de prevenció de les violències masclistes. Es tracta de comerços de Mollet que esdevindran punts informatius i de referència per a la ciutadania en prevenció i sensibilització envers les violències masclistes. De moment s’han adherit 18 establiments de la ciutat.

Igualtat Dona-Home

Veure'n més

Dades de contacte

Pl. Major, 1

93 571 95 00

Sobre el servei

La Regidoria de Polítiques de Gènere, Feminisme i Diversitat de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, s’encarrega a nivell municipal de vetllar per a la inclusió de la igualtat de gènere en totes les seves dimensions.

L’administració local té un gran protagonisme a l’hora de desenvolupar polítiques de gènere i ha demostrat que la seva proximitat a la ciutadania la converteix en un actor clau per intervenir i implantar polítiques públiques de gènere transversals.

Les polítiques d’igualtat no són un àmbit només de les dones i per a les dones, sinó que són un entorn també per als homes, no binàries i identitats dissidents i, que aquest treball conjunt, ha de ser un dels exemples que hem de llegar a les generacions futures en un nou paradigma de la lluita per a la plena igualtat dels drets de les dones i el col·lectiu LGTBIQ+