Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Escud de la Policia Municipal.

Detenen l’autor d’un robatori amb violència a un establiment de la ciutat

El passat divendres, la Policia Municipal de Mollet del Vallès va ser alertada sobre un robatori amb violència i intimidació en un establiment de la ciutat. L’autor dels fets va cometre el robatori amenaçant amb un bisturí a una treballadora i va aconseguir emportar-se diferents productes.

Seguretat Ciutadana

Remolc escampador de sal.

Protecció Civil incorpora un remolc especial d'escampador de sal per a onades de fred intens

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha adquirit un remolc especial lleuger escampador de sal. El vehicle s’incorpora al Servei de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i serà utilitzat principalment per l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la ciutat.

Protecció Civil

Dos agents patrullant, en el dispositiu Grèvol.

Es posa en marxa el dispositiu Grèvol, que reforça la seguretat a les zones comercials de la ciutat

La Policia Municipal de Mollet del Vallès iniciarà un any més el dispositiu Grèvol, que reforça la seguretat a les zones comercials de la ciutat. Un dispositiu coordinat amb els agents de la unitat de proximitat de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra, agents de patrulles i els agents cívics, que es durà a terme entre l’11 de desembre i el 5 de gener.

Seguretat Ciutadana

Imatge d’una agent de la Policia Municipal d’esquenes.

La Policia Municipal deté una persona per provocar un accident de trànsit

Una agent de la Policia Municipal de Mollet del Vallès que estava fora de servei va detenir ahir diumenge a una persona que havia provocat un accident de trànsit. El detingut conduïa un vehicle sostret, no portava el permís de conduir i es trobava sota la influència de les drogues.

Seguretat Ciutadana

El 14 de setembre tindrà lloc un simulacre d’alerta de Protecció Civil.

El 14 de setembre tindrà lloc un simulacre d’alerta de Protecció Civil

Els telèfons mòbils que estiguin al Vallès Oriental rebran un missatge d’alerta aquest dijous, 14 de setembre, a les 10 h, en la prova impulsada per Protecció Civil a diferents zones de Catalunya. La nova eina, que ja s’ha aplicat en situacions reals, busca traslladar a la ciutadania les instruccions que han de seguir de forma immediata per protegir-se i evitar danys quan es trobin en una zona afectada per una emergència, catàstrofe o accident greu.

Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal identifica a quatre persones com presumptes autors d’uns robatoris i temptatives d’estafes al mercat setmanal.

La Policia Municipal identifica a quatre persones com presumptes autors d’uns robatoris i temptatives d’estafes al mercat setmanal

Agents de la Policia Municipal de Mollet, gràcies a la  col·laboració ciutadana, han identificat a 4 persones com presumptes autors d’uns robatoris al mercat setmanal i de temptatives d’estafes amb el mètode del “tocomotxo”

Seguretat Ciutadana

Foto de grup amb l'alcaldessa i el regidor de mobilitat.

Els nombre total d’accidents de trànsit a Mollet disminueix un 23% i la ciutat suma 16 anys sense cap accident mortal al nucli urbà

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha presidit la Junta Local de Seguretat que s’ha reunit aquest dimarts. A la reunió hi han assistit Juan José Baños González, regidor de Seguretat Ciutadana, Convivència i Protecció Civil, així com representants dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Nacional, de la Guàrdia Civil i de la Policia Municipal de Mollet del Vallès.

Convivència

Mollet aposta per un Sant Joan festiu i respectuós.

Mollet aposta per un Sant Joan festiu i respectuós

L’alcaldessa de Mollet, davant els riscos derivats de les revetlles i per tal de que a Mollet es pugui celebrar un Sant Joan per a tothom, cívic i respectuós amb totes les persones, en especial les més sensibles, i els animals ha fet un ban per limitar els horaris de llançament de petards i recomanant l’ús de petards lluminosos en comptes de petards sonors.

Actes diversos

La Policia Municipal posa en marxa el Pla Estiu 2023.

La Policia Municipal posa en marxa el Pla Estiu 2023

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha posat en marxa el Pla estiu 2023 que s’allargarà fins al 10 de setembre. L’objectiu del Pla és continuar treballant per garantir la convivència, la seguretat i la mobilitat preservant l’espai públic com a lloc de convivència per tots els molletans i totes les molletanes.

Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal deté dues persones pel robatori d’un catalitzador d’un vehicle.

La Policia Municipal deté dues persones pel robatori d’un catalitzador d’un vehicle

Després que diumenge al matí la Policia Municipal de Mollet del Vallès fos alertada per un ciutadà que hi havia a un estacionament de la localitat dues persones amb actitud sospitosa mirant els vehicles estacionats a la zona, dotacions del cos policial es va apropar a la zona i van detectar com ficaven una peça metàl·lica al maleter d’un vehicle.

Seguretat Ciutadana