Drets humans, solidaritat i cooperació

Notícies RSS

El pianista Alexis Pérez, un dels músics participants en l'edició d'enguany del Sona

El Sona Mollet revalida l’èxit de públic en una edició ampliada

La vuitena edició del Sona Mollet s’ha tancat amb una forta afluència d’assistents en un any en què s’ha passat de 4 a 5 dies. En total, més de 700 persones han assistit als diferents concerts i activitats organitzades. El Festival continua mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia. Tots els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

Cultura

Logotip de les Ciutats Defensores

L’Ajuntament de Mollet torna a participar amb el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

En aquesta nova edició del projecte Ciutats defensores dels Drets Humans visitaran les escoles de Mollet la defensora mexicana Diana Damián Palencia el dimarts 3 d’octubre per tractar temes de gènere i migracions, i el defensor xilè maputxe Jorge Weke, el dijous 5 d’octubre, per tractar temes de defensa mediambiental i dels pobles indígenes.

Solidaritat i Cooperació

Mollet amb les víctimes del terratrèmol del Marroc

Mollet amb les víctimes del terratrèmol del Marroc

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat destinar 10.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), del que en forma part, per col·laborar en la campanya adreçada a donar suport a les víctimes i a pal·liar els efectes que ha provocat el sisme del 8 de setembre que ha afectat el Marroc. D’aquesta manera, Mollet respon a la Crida d’Emergència per a la Població Víctima del Terratrèmol del Marroc que ha adreçat el Fons Català als ajuntaments i a les institucions supramunicipals per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

Solidaritat i Cooperació

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

93 571 95 00. 

ajuntament@molletvalles.cat