Mollet amb Ucraïna https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mollet amb Ucraïna

d28f886b-f0e4-4391-9cf7-56f032740480.jpeg

Des de Mollet denunciem i condemnem l’acció militar injustificada de la Federació Russa contra Ucraïna i ens solidaritzem amb el poble ucraïnès davant d’aquest atac, i especialment amb la ciutadania d’origen ucraïnès que resideixen en els nostres pobles i ciutats.

La societat catalana i el municipalisme estem compromesos amb la pau i amb la resolució no violenta dels conflictes, com hem mostrat de forma reiterada en els anys. La diplomàcia ha de ser la via de resolució dels conflictes.

Per a donar informació o resoldre dubtes de la ciutadania l’Ajuntament de Mollet ha posat a disposició de la ciutadania aquest apartat web amb informació que es té al respecte així com un correu electrònic ajudaucraina@molletvalles.cat

SnipImage8.jpgCampanya del Fons Català de Cooperació  

Totes les aportacions rebudes formaran part d’un fons comú. Els recursos es destinaran a accions concretes que el Fons Català identificarà, d’acord amb les necessitats identificades i les peticions realitzades, a través dels projectes presentats per les entitats humanitàries i als municipis implicats als països veïns i/o a Ucraïna.

Sin-titulox.pngCom puc ajudar ? On van els meus recursos? 

Llistat de les organitzacions amb base a Catalunya que estan treballant sobre el terreny. 

RTS5OD9T3.jpg

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0