Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Logotip de les Ciutats Defensores.

L’Ajuntament de Mollet torna a participar amb el projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans

En aquesta nova edició del projecte Ciutats defensores dels Drets Humans visitaran les escoles de Mollet la defensora mexicana Diana Damián Palencia el dimarts 3 d’octubre per tractar temes de gènere i migracions, i el defensor xilè maputxe Jorge Weke, el dijous 5 d’octubre, per tractar temes de defensa mediambiental i dels pobles indígenes.

Solidaritat i Cooperació

Mollet amb les víctimes del terratrèmol del Marroc.

Mollet amb les víctimes del terratrèmol del Marroc

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat destinar 10.000 € al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), del que en forma part, per col·laborar en la campanya adreçada a donar suport a les víctimes i a pal·liar els efectes que ha provocat el sisme del 8 de setembre que ha afectat el Marroc. D’aquesta manera, Mollet respon a la Crida d’Emergència per a la Població Víctima del Terratrèmol del Marroc que ha adreçat el Fons Català als ajuntaments i a les institucions supramunicipals per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

Solidaritat i Cooperació

L’Ajuntament de Mollet col·labora per donar suport a les víctimes del terratrèmol al Kurdistan, Síria i Turquia.

L’Ajuntament de Mollet col·labora per donar suport a les víctimes del terratrèmol al Kurdistan, Síria i Turquia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat fer una aportació econòmica al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, del que en forma part, per col·laborar en la campanya adreçada a donar suport a les víctimes i a pal·liar els efectes que ha provocat aquest mes de febrer el sisme que ha afectat el Kurdistan, Síria i Turquia. D’aquesta manera, Mollet respon a la crida que ha fet el Fons Català als ajuntaments i a les institucions supramunicipals per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

Solidaridad y Cooperación