Serveis https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Serveis

Residus i reciclatge

A Mollet treballem per gaudir d'una ciutat respectuosa amb el medi ambient, fomentant el reciclatge, la reutilització i la reducció de residus; amb un espai públic net i de qualitat.

Síndic Personer.

Síndic Personer

La institució del Síndic Personer fou creada pels nostres avantpassats molletans durant la primera meitat del segle XVIII amb la finalitat de controlar i fiscalitzar les activitats dels regidors i alcaldes i defensar els interessos del veïnat arran de les reformes reaccionàries del Decret de Nova Planta. Aquesta figura va desaparèixer al cap d'uns seixanta anys, quan les lleis municipals es van vincular a les institucions democràtiques. 200 anys, desprès es recupera aquesta figura amb un sentit molt diferent del de llavors: el de reforçar la democràcia.

Salut pública.

Salut pública

La salut pública compren el conjunt d'activitats organitzades en la comunitat que estan dirigides a la promoció i la restauració de la salut dels individus, dels grups i de la col·lectivitat. Es tracta dels esforços organitzats d'una comunitat per incrementar i defendre la salut dels seus habitants i per restaurar-la quan s'hagi perdut. La salut pública té com a objectius principals: millorar la salut, allargar i millorar la qualitat de vida de la població a partir de la protecció i la promoció de la salut i prevenir la malatia.

Serveis per a persones amb discapacitat.

Serveis per a persones amb discapacitat

A Mollet hi ha l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD) que s’encarrega de la gestió i coordinació de tots els serveis municipals, que abasten les diferents etapes del cicle vital de la vida les persones amb discapacitat.

Serveis Socials.

Serveis Socials

Els Serveis Socials Bàsics atenen i donen resposta a les situacions de risc i de necessitat social i/o econòmica que pugui tenir la ciutadania.

Urbanisme.

Urbanisme

L'objecte principal de l’urbanisme és la planificació de les ciutats i el seu territori. Els nostres serveis apliquen en la seva tasca els criteris bàsics per ordenar, transformar i conservar el territori. També regulen l’ús dels edificis i les instal·lacions. Tot plegat, amb l'objectiu de garantir un desenvolupament urbanístic sostenible i equilibrat en sintonia amb les necessitats de la població.