Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Actualidad

15/06/2019 Via Pública

Horari d’estiu de les fonts de Mollet

L’horari d’estiu de les fonts del parc de les Pruneres i del parc dels Colors de Mollet del Vallès començarà el dissabte 15 de juny. La dona d’aigua i la rambla de Balmes s’iniciarà el 22 de juny. L’horari estiuenc de totes les fonts finalitzarà el 16 de setembre.

+ Ver más
14/06/2019 Via Pública

Els Agents Cívics comencen la campanya d’animals de companyia a Gallecs

La campanya es farà del 17 al 28 de juny amb l’objectiu d’informar als amos de gossos de les normes de comportament i ús d’aquest espai natural.


+ Ver más
13/06/2019 Actualidad

L’Ajuntament és al grup de treball per elaborar el nou Pla Estratègic de la Regió Metropolitana de Barcelona

En concret, el consistori molletà forma part del grup centrat en l’alimentació, que planteja, entre d’altres, la creació d’un Centre d’Intercanvi Agroalimentari de Proximitat.

+ Ver más
13/06/2019 Acció Institucional

Sessió constituent del Ple de l’Ajuntament per al mandat 2019-2023

Aquest dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia, se celebra la sessió constituent del Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Durant aquesta sessió plenària es constituirà la nova corporació municipal, formada per 25 regidors i regidores, i s’escollirà l’alcalde o alcaldessa de Mollet per als propers 4 anys.

+ Ver más
13/06/2019 Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal de Mollet del Vallès identifica a dos joves fent pintades i consumint alcohol al carrer

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la policia Municipal, després de rebre un avís, es va personar al lloc dels fet on van comprovar que dues persones estaven fent pintades a un mur d’un parc de la ciutat i consumint begudes alcohòliques.


+ Ver más
11/06/2019 Actualidad

L’Ajuntament ofereix un nou curs de formació de ressuscitació cardiopulmonar

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el 18 de juny de 15 a 21 h a la Marineta.

+ Ver más
11/06/2019 Ocupació

Una dotzena de persones usuàries amb diversitat funcional d’EMFO visiten Decathlon

La visita els ha permès conèixer quins perfils de treballadors i treballadores necessita una empresa com Decathlon a Mollet del Vallès.

+ Ver más
10/06/2019 Seguretat Ciutadana

La ciutadania ajuda a la Policia a identificar un conductor fugit després de xocar amb un vehicle

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Municipal de Mollet del Vallès ha pogut identificar aquest passat dissabte un conductor que havia fugit després de xocar contra un vehicle estacionat provocant-li danys importants.

+ Ver más
10/06/2019 Joventut

El juliol a Mollet és jove!

L’Ajuntament ha organitzat diversos cursos i tallers durant el mes de juliol per a la joventut de la ciutat. Avui s’obren les inscripcions de les activitats, que son gratuïtes.

+ Ver más
07/06/2019 Cultura

L’Ajuntament felicita Josep Maria Pou per un altre premi

L’actor i director molletà va rebre ahir a la nit el Premi Jordi Dauder 2019 de la 25a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya que se celebra a Lleida del 6 al 13 de juny.

+ Ver más
06/06/2019 Obres

Comencen les obres per millorar un tram del camí de Can Vila

L’Ajuntament de Mollet ha iniciat avui les obres per condicionar un tram del camí de Can Vila.


+ Ver más
06/06/2019 Seguretat Ciutadana

La Policia frustra un nou intent d’ocupació d’un habitatge

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha pogut evitar aquest dimarts l’ocupació d’un habitatge d’un edifici. Gràcies a l’alerta ciutadana, dues patrulles de la policia es van personar a l’ immoble comprovant que s’havia dut a terme l’ocupació il·legal d’un pis.

+ Ver más
04/06/2019 Ocupació

Coneixes el poder de les dades i de la intel·ligència artificial?

Dimecres 12 de juny es portarà a terme la tercera acció formativa de Mollet Hub, el nou espai d’innovació i formació per a joves i emprenedors de l’Ajuntament.

+ Ver más
04/06/2019 Seguretat Ciutadana

El dispositiu policial Pla Estiu 2019 torna a tots els barris de Mollet

L’objectiu és garantir la convivència, promoure el civisme i mantenir la seguretat i la mobilitat. El pla finalitzarà el 13 de setembre.

+ Ver más
03/06/2019 Medi Ambient

Actuem amb energia!

L’Ajuntament de Mollet ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Destaca l’exposició Actuem amb Energia a la Biblioteca de Can Mulà.


+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés