Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Actualidad

24/04/2019 Ocupació

Es posa en marxa el programa d’activitats sobre innovació al Mollet Hub

El proper mes de maig es posaran en marxa les dues primeres accions formatives del Mollet Hub, l’espai municipal d’innovació i ocupació adreçat a joves i emprenedors. En els dos casos la formació girarà entorn a la innovació amb l’objectiu de proposar un seguit de pautes per millorar, des del punt de vista professional, la creativitat i la competitivitat.

+ Ver más
24/04/2019 Comunicación

El síndic personer organitza una jornada sobre Ètica i mitjans de comunicació

La jornada se celebrarà el dijous 2 de maig, a les 19 h, al Centre Cultural La Marineta de Mollet del Vallès, amb quatre reconeguts periodistes locals.


+ Ver más
23/04/2019 Cultura

Mollet dansa

Un any més, Mollet del Vallès commemorarà el Dia Internacional de la Dansa, que és el 29 d’abril. L’Ajuntament i les escoles de dansa de la ciutat han organitzat actes els dies 27 i 29 d’abril, i el 10 de maig.

+ Ver más
23/04/2019 Acció Institucional

Informació d’interès sobre les eleccions Generals del proper diumenge 28 d’abril de 2019

 Cens i col·legis electorals a Mollet del Vallès
 Horari de votacions i requisits per votar
- Serveis de transport adaptat de Creu Roja
- Servei telefònic de consulta del cens
- Cobertura informativa de l’Oficina de Premsa de l’Ajuntament
- Resultats de les anteriors eleccions municipals

+ Ver más
16/04/2019 Educació

El 13 de maig començaran les preinscripcions a les escoles bressol municipals

El període per fer les preinscripcions a les tres escoles bressol municipals de Mollet del Vallès per al curs 2019-2020 serà del 13 al 24 de maig.

+ Ver más
16/04/2019 Cultura

Sant Jordi, dia de llibres i roses

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i diverses entitats de la ciutat han organitzat una quinzena d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi 2019, que començaran el 23 d’abril i s’acabaran l’11 de maig.

+ Ver más
15/04/2019 Cultura

Mollet celebra la MITMO amb 35.000 persones, un nou èxit de públic

Un any més, Mollet del Vallès ha celebrat la Mostra Internacional de Titelles (MITMO) amb un èxit rotund de participació i visitants, assolint el màxim nivell d’activitat dissabte a la tarda i diumenge al migdia, moment en què carrers i places s’omplien de gent per gaudir del bon temps i del gran espectacle itinerant.

+ Ver más
12/04/2019

El Consell d’Europa premia Mollet per la seva acció internacional i la promoció dels valors europeus

Mollet del Vallès ha estat guardonada aquest dijous a Estrasburg per l’Assemblea Parlamentaria del Consell d’Europa pel seu compromís i promoció de “l’ideal europeu”. Aquest premis s’atorguen des de l’any 1955, compten amb 4 categories i són la distinció més important que poden rebre les ciutats europees. En concret, juntament amb d’altres 8 ciutats d’arreu d’Europa, Mollet ha rebut el Diploma Europeu que atorga el Consell.

+ Ver más
12/04/2019 Cultura

Els dies 12, 13 i 14 d’abril, Mollet acull la MITMO, l’única fira d’arts visuals on el públic és també protagonista

La Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) arriba enguany a la 13a edició. Tres dies durant els quals Mollet es converteix en la capital dels titelles, amb la participació de 20 companyies, 24 espectacles i 66 representacions. Però el fet diferencial de la Mostra són els espais interactius, on el públic pot tocar, jugar i crear amb els titelles.


+ Ver más
11/04/2019 Educació

L’Ajuntament felicita a Gerard Martínez pel seu paper en les Olimpíades de la Formació Professional

L’Ajuntament de Mollet del Vallès felicita al jove molletà Gerard Martínez per haver quedat en tercera posició als Spainskills, les anomenades olimpíades de la Formació Professional, que cada any organitza el Ministeri d’Educació i que enguany s’han celebrat a Madrid del 26 al 30 de març.

+ Ver más
11/04/2019 Educació

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2019-2020

Aquesta setmana s’ha tancat el període de preinscripcions escolars per al segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, Centres Integrats i Educació Secundària Obligatòria (ESO). Un any més, el nombre de places ofertades garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

+ Ver más
10/04/2019 Educació

L’Ajuntament i la coordinadora d’Ampes sumen esforços per reclamar a la Generalitat una educació pública de qualitat

Aquesta tarda s’ha reunit la regidoria d’Educació amb la coordinadora d’Ampes de la ciutat per consensuar possibles actuacions que defensin l’escola pública a Mollet.

+ Ver más
10/04/2019 Seguretat Ciutadana

Mollet, ciutat segura

Els fets delictius segueixen baixant a Mollet del Vallès, en aquest cas un 2,2%, presentant unes ràtios molt per sota de la mitjana d’arreu de Catalunya. La Junta Local de Seguretat, presidida per l’alcalde de la ciutat, ha valorat positivament el notable descens dels nivells de delinqüència així com la bona coordinació dels diferents cossos policials que operen a Mollet del Vallès. També s’ha valorat positivament que se segueixi potenciant la prevenció per avançar-se als actes delictius. La Junta Local de Seguretat s’ha reunit avui a les dependències de la Policia Municipal de Mollet.

+ Ver más
10/04/2019 Seguretat Ciutadana

Un caporal de la Policia Municipal rep una medalla en el Dia de les Esquadres

El caporal de la Policia Municipal de Mollet del Vallès Antonio Mendoza Rojano ha rebut la medalla de bronze, amb distintiu blau del cos dels Mossos d’Esquadra, per ser un exemple de treball i implicació.


+ Ver más
09/04/2019 Acció Institucional

Acords del Ple municipal del 8 d’abril de 2019

Resolucions de la sessió plenària del 8 d’abril de 2019

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés