Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

16/07/2019 Medi Ambient

Pas endavant per millorar la recollida selectiva a Mollet

Durant els propers mesos, l’Ajuntament de Mollet renovarà els contenidors de recollida selectiva d’envasos, paper i cartró amb càrrega lateral en substitució dels contenidors metàl·lics de carrega superior. Gràcies al compromís ciutadà amb les campanyes de sensibilització, la gestió de residus a Mollet segueix millorant. Així, el 2018, les tones recollides de paper i cartró i envasos es van incrementar un 10% respecte l’any anterior. I en els dos primers trimestres d’aquest 2019 l’increment ha estat de 7%.

+ Ver más
13/07/2019 Esports

Mollet acomiada “el millor mundial de Roller Derby de la història”

El Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca de Mollet del Vallès ha clausurat aquest dissabte el que segons el Director de la Comissió Tècnica de Roller Derby de la Federació Internacional de Patinatge (FIRS), el mexicà Fernando Regueiro, ha estat “el millor mundial de Roller Derby de la història”.

+ Ver más
11/07/2019 Mobilitat

Josep Monràs torna a reclamar les millores compromeses a l’estació de Renfe Mollet Sant Fost

Després de l’atropellament mortal que s’ha produït aquest matí a l’estació de RENFE Mollet Sant Fost, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, exigeix un cop més que es duguin a terme les obres que es van anunciar de millora de l’accessibilitat a l’estació i l’increment de la seguretat.


+ Ver más
10/07/2019 Cultura

Mollet presenta la Festa Major dels 25 anys de les colles de Morats i Torrats

- Un any més, l’Ajuntament aposta per la informació i la prevenció contra les agressions sexuals i l’abús d’alcohol i drogues per a una festa segura i sota control
- Els caps de cartell de la FM 2019: Joan Pera, Mojinos Escozíos, Hotel Cochambre
- La dissenyadora Elena Nieto és l’autora del cartell
- Més de 120 activitats per a totes les edats, amb especial èmfasi en el públic familiar i en fer arribar la festa a tothom amb la dinamització al carrer

+ Ver más
10/07/2019

Estats Units, Austràlia i Espanya, intractables en el seu debut al Mundial de Roller Derby

Les seleccions femenines dels Estats Units, Austràlia i Espanya han golejat en el seu debut en el Mundial de Roller Derby, disputat al Pavelló de la Riera Seca de Mollet del Vallès. Tots tres equips ja van aconseguir medalla al Mundial de fa dos anys i volen tornar a pujar al podi. Pel que fa a les seleccions masculines, Espanya i Estats Units s'han mostrat com els equips més en forma a la primera jornada.

+ Ver más
10/07/2019 Esports

L’Ajuntament entrega els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha lliurat els premis a l’esportivitat en els Jocs Esportius Escolars a aquells equips que han fet valer els valors propis de l’esportivitat durant tota la temporada.


+ Ver más
09/07/2019 Educació

El testimoni de dues persones que van lluitar a la Guerra Civil en l’anomenada “lleva del biberó” és tema del treball guanyador del XX Premi Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha donat a conèixer aquets migdia el treball guanyador del XX Premi Juvenil Vicenç Plantada. El guanyador ha estat Albert Blasco, de l’Institut Torre de Malla de Parets, amb el treball Del bressol a la batalla. Dos biberons del Baix Vallès.


+ Ver más
09/07/2019 Avisos

Horaris d’estiu de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i dels equipaments municipals

Fins el 5 de setembre, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Mollet estarà oberta de 8 a 15 hores i tancarà per les tardes.

+ Ver más
08/07/2019 Actualidad

L’Ajuntament s’adhereix a la concentració de rebuig a l’agressió d’una menor a Manresa, convocada per entitats feministes de la ciutat

Aquesta tarda a la plaça Major, les entitats feministes Associació de Dones Àgora i la Xarxa de Dones Mollet convocaven una concentració de rebuig a la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l’octubre de 2016.

+ Ver más
08/07/2019 Acció Institucional

El ple de l’Ajuntament complementa la organització municipal per al mandat 2019-2023

Aquest dilluns ha tingut lloc una sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament en la qual es va sotmetre a votació el règim de dedicacions, les retribucions del govern de la ciutat i la resta de regidors i les assignacions als grups municipals. També s’han aprovat el nomenament de representants de l’Ajuntament a entitats i organismes.

+ Ver más
08/07/2019 Cultura

Lliurament del Premi Juvenil Vicenç Plantada

El proper dimarts 4 de juliol, a la 12 del migdia, tindrà lloc el lliurament del Premi Juvenil Vicenç Plantada. Es tracta d’un certamen que convoca cada any el Centre d’Estudis Molletans (CEM) per a articles de divulgació sobre Mollet i el Baix Vallès, basats en els treballs de recerca de batxillerat.

+ Ver más
05/07/2019 Actualidad

L’Ajuntament amplia els horaris de les fonts

L’Ajuntament de Mollet ampliarà els horaris de les fonts de la ciutat a partir d’aquest dissabte 6 de juliol.


+ Ver más
04/07/2019 Comerç

Es lliuren els premis de Mollet és Fira 2019

Aquest dijous al migdia, s’han lliurat els diferents premis de l’edició d’enguany de Mollet és Fira. Més d’una vintena de persones han resultat premiades en els diferents sortejos i concursos impulsats per l’Ajuntament de Mollet i el teixit comercial de la ciutat.

+ Ver más
04/07/2019 Educació

L’Ajuntament reconeix l’esforç de 10 alumnes brillants de Mollet

El regidor d’Educació, Raúl Broto, i el regidor de Joventut, Juan Torrecilla, han rebut avui l’alumnat de la ciutat amb les millors notes de Selectivitat, i l’alumnat més destacat de Formació Professional i del Centre de Formació d’Adults.

+ Ver más
03/07/2019 Cultura

Tornen les Nits d’estiu al Museu Abelló amb un concert a la fresca el dijous 11 de juliol

Un any més, el Museu Abelló ens proposa una vetllada cultural per als vespres d’estiu. En aquest cas, serà el proper dijous 11 de juliol, amb un concert a la terrassa a càrrec de Pau de Nut i el seu “Conciertoencanto”.

+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés