Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Noticias

19/03/2019 Ocupació

Presentació de la memòria anual dels serveis municipals d’ocupació

Durant el 2018, es van contractar més de 100 plans ocupacionals i es van atendre més de 6.000 ciutadans. I un total de 1.325 persones van trobar feina.

+ Ver más
18/03/2019 Educació

El CIM proposa un seguit de mesures per potenciar l’alimentació saludable a Mollet

Els 27 regidors i regidores del tretzè Consell Municipal d’Infants (CIM), en representació dels nens i nenes de 5è i 6è de Primària de totes les escoles de la ciutat, han donat a conèixer en el Ple dels Infants, celebrat aquest diumenge, les seves propostes i conclusions dirigides a potenciar l’alimentació saludable entre la ciutadania de Mollet.

+ Ver más
18/03/2019 Esports

Gespa nova pel camp de futbol dels Germans Gonzalvo

A partir d’aquest dimecres, els diferents equips de la UE Mollet FC podran fer ús de la nova gespa que s’ha instal·lat al camp 1 d’aquest equipament municipal. Aprofitant aquesta actuació, l’Ajuntament també ha instal·lat gespa a dos camps annexes d’entrenament i al lateral de la pista d’atletisme. Amb el propòsit de seguir millorant les instal·lacions de la ciutat, properament es farà la mateixa actuació als altres dos camps de futbol municipals.


+ Ver más
15/03/2019 Esports

Josep Monràs participa a la reunió del Comitè Territorial dels World Roller Games

L’alcalde de Mollet del Vallès i membre del Comitè Territorial dels World Roller Games (WRG), Josep Monràs, ha participat en una nova reunió del Comitè que s’ha celebrat aquest matí a Igualada. Durant la trobada s’ha valorat amb satisfacció la rebuda que està tenint la cita, ja que de moment s’han inscrit 4.500 esportistes de 59 països.


+ Ver más
15/03/2019 Acció Institucional

El conseller Calvet i l’alcalde Josep Monràs acorden la construcció de 100 pisos socials a Mollet

En una reunió celebrada ahir, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i l’alcalde de la ciutat Josep Monràs, van acordar la construcció d’un centenar d’habitatges de lloguer social a la ciutat. En aquesta trobada, Calvet i Monràs també han parlat del projecte per millorar la mobilitat a la rotonda de La Vinyota i de l’Espai d’Interès Natural de Gallecs.

+ Ver más
14/03/2019 Actualidad

L’Ajuntament de Mollet: 100% transparent

Mollet és un dels 32 ajuntaments del total de 947 que hi ha a Catalunya que ha estat distingit enguany amb el Segell infoparticipa i el 100% d’indicadors assolits, i que reconeix les bones pràctiques i la transparència dels webs de les administracions locals. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la primera tinenta d’alcaldia i regidora de Comunicació i Participació, Mireia Dionisio, han recollit aquesta tarda el reconeixement en un acte celebrat a la Universitat Autònoma de Barcelona, que és qui atorga aquest segell.

+ Ver más
13/03/2019 Educació

El conseller Bargalló es compromet a consensuar la planificació escolar a Mollet

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, s’ha compromès a consensuar la planificació escolar de Mollet entre el mateix Departament, l’Ajuntament i la comunitat educativa. El conseller s’ha expressat en aquest sentit durant una visita a Mollet després de rebre la invitació de l’alcalde Josep Monràs en la que justament també li reclamava la necessitat de treballar de forma conjunta per dur a terme aquesta planificació.

+ Ver más
12/03/2019 Obres

Nou espai per a Mollet fruit de la participació ciutadana

Entre finals d’abril i principis de maig està previst que finalitzin les obres de remodelació de la Plaça Sant Jordi. Aquesta actuació neix de la iniciativa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès de posar en marxa el procés de decisió ciutadana Decideix 100.000 €. D’entre els projectes proposats, els ciutadans i ciutadanes de Mollet van escollir per votació adequar aquesta plaça.

+ Ver más
12/03/2019 Educació

Mollet es planta contra el canvi climàtic

Els i les alumnes de Mollet del Vallès participaran divendres i dissabte en la primera edició del projecte Planta´m, una iniciativa que, a través de plantades populars d’arbres, pretén contribuir a la sensibilització mediambiental dels més joves implicant també a empreses i escoles. Planta´m està impulsat per l’empresa Verd Natura amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fundació Plant-for-the-Planet. Mollet serà un dels cinc municipis de la demarcació de Barcelona que formarà part d’aquest projecte socioeducatiu.


+ Ver más
08/03/2019 Igualtat Dona-Home

Mollet reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones

Desenes de persones han assistit a la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones que s'ha fet a les 12 del migdia davant de l'Ajuntament.

+ Ver más
08/03/2019 Acció Institucional

L’11 de març, les banderes onejaran a mig pal a Mollet

Aquest dilluns 11 de març, Mollet del Vallès commemorarà el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decretat que durant aquest dia les banderes onegin a mig pal. Així mateix, es llegirà un manifest i es farà un minut de silenci a les 12 del migdia davant l’Ajuntament.

+ Ver más
08/03/2019 Joventut

L’Ajuntament acorda amb la tecnològica global Idneo la seva participació en el projecte Mollet HUB

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el conseller delegat d’Idneo, Raúl Lucas, han acordat la participació de la companyia tecnològica en el projecte Mollet HUB per formar joves en aquest espai municipal d’innovació i formació. L’acord s’ha produït durant una visita de l’alcalde a les noves instal·lacions de la tecnològica que, després d’obrir oficines a Silicon Valley, Califòrnia, ha decidit instal·lar la seva seu central a Mollet del Vallès.


+ Ver más
07/03/2019 Seguretat Ciutadana

Vols formar part de la Policia Municipal?

Coincidint amb les diferents activitats al voltant del Dia Internacional de les Dones, la Policia Municipal de Mollet del Vallès organitza una xerrada informativa sobre la convocatòria d’oposicions per accedir al cos que s’ha obert recentment. Tot i estar oberta a tothom, aquesta xerrada s’adreça principalment a les dones amb la finalitat que s’animin a participar i formin part d’aquest cos policial.
+ Ver más
07/03/2019 Avisos

Comencen les tasques d’instal·lació del nou ascensor de la Biblioteca

El proper 11 de març començaran les feines d’instal·lació del nou ascensor de la Biblioteca Municipal Can Mulà. Per motius de seguretat i pel soroll que pot provocar aquesta instal·lació, durant les següents tres setmanes la biblioteca romandrà tancada als matins. A la tarda l’horari serà l’habitual i el servei funcionarà amb plena normalitat.

+ Ver más
07/03/2019 Educació

Jaume Funes captiva un auditori de diferents edats i col·lectius

Ahir dimecres 6 de març, més d’un centenar de persones van assistir a la xerrada de l’educador, psicòleg i periodista Jaume Funes organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació.


+ Ver más
Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés