Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Monràs felicita la UE Lourdes per potenciar l’esportivitat

06/03/2018

Esports

L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament, Josep Monràs, ha felicitat al president de la Unió Esportiva Lourdes, Fernando Diago, per potenciar l’esportivitat per sobre del resultat.

Durant el partit cadet entre la Unió Esportiva Lourdes de Mollet i el FC Cardedeu al camp municipal Juan Bocanegra es va veure un gest que honora, un cop més, l’equip molletà.

Abans del descans i en un bot neutral, el Cardedeu s’esperava que la Lourdes no disputés la pilota però ho va fer i va marcar el 2 a 0. Al començar la segona part del partit, els jugadors de la UE Lourdes van deixar que l’equip contrincant marqués un gol sense l’oposició dels molletans. El públic va aplaudir llargament aquesta acció.

L’alcalde de Mollet i responsable d’Esports, Josep Monràs, també ha aplaudit aquesta acció i ha felicitat  al president de la UE Lourdes, Fernando Diago, per posar pel davant els valors esportius i no tant els resultats. Precisament, en la passada 25ena edició de la Nit de l’Esport, Diago va rebre el Premi als valors esportius.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés