Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L’Ajuntament impulsa noves col·laboracions en benefici de les polítiques socials

08/01/2019

Benestar Social

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha impulsat un nou acord de col·laboració amb el sector empresarial en benefici de les polítiques socials que du a terme al municipi. En aquest cas, l’acord comporta una donació de 1.500 € de l’empresa molletana de manteniments industrials MasterCold que aniran a formar part de la bossa municipal destinada a lluitar contra la pobresa energètica.

Pel Director general de MasterCold, Agustí Martínez, “com a molletans ens sentim orgullosos del que s’està fent en aquesta ciutat per les persones més desfavorides”, i en aquest sentit “volem contribuir posant aquest granet de sorra amb voluntat de continuïtat”.

De la seva banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït “l’exemple, l’esforç i la voluntat de MasterColdper contribuir i facilitar que des de l’Ajuntament puguem arribar a més gent necessitada i ajudar-los”.

Monràs també ha recordat que “aquest ajut anirà a formar part de la nostra bossa destinada a ajudar aquelles persones o famílies que els nostres serveis socials han detectat que pateixen els efectes de la pobresa energètica”.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés