Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L’Ajuntament i la coordinadora d’Ampes sumen esforços per reclamar a la Generalitat una educació pública de qualitat

10/04/2019

Educació

Aquesta tarda s’ha reunit la regidoria d’Educació amb la coordinadora d’Ampes de la ciutat per consensuar possibles actuacions que defensin l’escola pública a Mollet.

En aquesta trobada, l’Ajuntament i la coordinadora han coincidit en demanar al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya la possibilitat de rebaixar les ràtios de les aules i no tancar grups davant la davallada en la natalitat al municipi. Així mateix, reclamen una planificació a mig termini consensuada amb la comunitat educativa i que respongui a criteris objectius.

D’altra banda, la regidoria d’Educació i la coordinadora d’Ampes de Mollet han acordat la necessitat d’exigir al Departament més recursos per a  les escoles i instituts del municipi, tant pel que fa a l’atenció a  l’alumnat amb necessitats educatives especials a les aules, com en les inversions de les instal·lacions escolars.

Finalment, han mostrat el compromís per sumar forces i treballar conjuntament en la planificació del mapa escolar del municipi a través de la comissió de planificació del Consell Escolar Municipal que realitzarà la seva segona trobada el proper 24 d’abril.  

 

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés